Natuurlijke Dingen die helpen zich te ontdoen van een koude

Natuurlijke Dingen die helpen zich te ontdoen van een koude


Als je lijdt aan een verkoudheid en al zijn vervelende en ongemakkelijke symptomen (van een verstopte neus en overmatig niezen te hoesten), dan is de primaire wat je waarschijnlijk denken over hoe zich te ontdoen van het - en snel. Voor mensen die liever natuurlijke remedies, zijn er verschillende mogelijkheden die er zijn om verkoudheid te behandelen.

Honing

Honing kan een handige natuurlijke remedie te maken voor verkoudheid. De stof bestaat uit zowel antibacteriële en antivirale middelen en bevat ook anti-oxidanten die uw immuunsysteem kunnen versterken. Kook water en meng het samen met 2 eetlepels. honing. Dit geneesmiddel kan nuttig zijn voor het elimineren van bacteriële infecties, evenals voor rustgevende ongemakkelijke koude symptomen zoals overmatig hoesten zijn.

Water

Eenvoudige veranderingen in levensstijl kan ook helpen zich te ontdoen van een verkoudheid. Een voorbeeld hiervan betreft een verblijf gehydrateerd en dagelijks drinken van veel water, ongeveer acht glazen. Water kan helpen los het slijm, waardoor het ongemak van congestie verlichten. Afgezien van water, kunnen vloeistoffen in het algemeen wonderen doen voor een koude doen. Koortsen kunt u zappen van hydratatie, dus voorraad op sinaasappelsap en water en drink op.

Echinaecea

Echinacea is een kruid dat vaak wordt gebruikt voor de preventie en beheren van verkoudheid. Behalve verkoudheid, het kruid ook wordt gebruikt voor infecties en influenza. Om zich te ontdoen van uw koude sneller en pijnloos, neem echinacea in beide thee of vloeibaar extract vorm.

Knoflook

Knoflook is een bekende en gemakkelijk natuurlijke remedie voor koude behandeling. Een van de meest handige dingen over knoflook is dat je waarschijnlijk al hebt ergens in je keuken. Als u gesneden knoflook, zendt allicine, dat is een stof die antibacteriële eigenschappen effectief in de strijd en het voorkomen van verkoudheden kenmerkt. De verbinding bevordert ook het immuunsysteem. Hak rauwe knoflook en verbruiken tussen twee en drie teentjes elke dag. Hoewel de geur van de knoflook hard zijn, kunnen helpen snel en op een natuurlijke wijze elimineren uw systemen koud.

Vitamine C

Vitamine C is een natuurlijke optie voor het elimineren van verkoudheid voordat ze zelfs te krijgen van de grond. Als u de ongemakkelijke tekenen van een koude begin (zoals een zere keel of aangesloten oren) opmerkt, probeer het nemen van vitamine C-supplementen (samen met een koel glas jus d'orange), het eerste wat in de ochtend en vlak voor het naar bed gaan 's nachts.

Kippensoep

Kippensoep een comfort eten dat is verbonden met het helpen verkoudheid vanwege zijn vermogen om ontsteking te verminderen. De soep kan de ontsteking veroorzaakt door de luchtwegen, waardoor de ernst koude symptomen zoals verstopte neus en hoesten vermindert verminderen.

gorgelen

Kalmeren uw keel met een zoutwater gorgelen. Zet een halve theelepel zout in een kopje lauw of warm water om het ongemak van een keel die jeukende of pijnlijke te verminderen.

douchen

Steamy en warme douches kunnen ook effectief bij de behandeling van verkoudheid. De stoom leidt tot de hydratatie van de neus, die kalmerend kan zijn en congestie.