Natuurlijke Chinese Bulk Herbs

Natuurlijke Chinese Bulk Herbs


Chinese kruidengeneeskunde overstijgt de westelijke uitvoering van de term "kruid" samengevat in bloemen, bladeren, zaden, wortels en schors, dieren en mineralen omvatten. Natuurlijke kruiden zijn gecategoriseerd door de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) beoefenaars als kwaliteiten van "vier naturen, vijf smaken en 12 meridianen," die allemaal een cruciale rol spelen bij het creëren van eenheid in het lichaam en tussen lichaam en de natuur, volgens de vierde generatie kruidendokters bij de Chinese natuurlijke kruiden. Met de opkomst van gedegen onderzoek in de vele voordelen voor de gezondheid van de natuurlijke Chinese kruiden heeft een stormloop van wholesale kruid verkooppunten komen. De World Health Organization schrijft een deel van deze westerse fascinatie voor oosterse geneeskunde zijn kosteneffectieve aard; in tegenstelling tot traditionele geneesmiddelen op recept, kunnen kruiden worden gekocht in bulk tegen een voordelige prijs.

Kun Bu voor Weight Loss and Metabolism

Ook wel bekend als kelp, Kun Bu is een veel voorkomende vorm van zeewier inheemse oceaan vloeren die TCM beoefenaars gebruiken om obesitas te bestrijden door het reguleren van de stofwisseling. Omdat Kun Bu is rijk aan jodium, een essentieel mineraal voor een evenwichtige productie van hormonen bij zowel mannen als vrouwen, het kan ook helpen bij de afweging van de schildklier. Kelp bulk kruiden kan worden gegeten in rauwe, gedroogd, poeder of tinctuur vormen, maar vanwege de hoge jodiumgehalte, mag niet worden genomen door mensen met hyperthyreoïdie. Kelp van de natuur is gecategoriseerd als yin, of koud, waarvan wordt gezegd dat "ruimen hitte, purge vuur en te elimineren giftig materiaal," volgens de TCM artsen van TCM Clineek.

Hou Po voor Anti-stress en angst

Huo Po, gewoonlijk magnolia bast wordt opgeroepen door TCM beoefenaars stress en angst te verminderen door zijn vermogen om cortisol het lichaam chief stresshormoon regelen. Indien zij in hoge niveaus, cortisol is gekoppeld aan dergelijke aandoeningen zoals obesitas, diabetes, slechte immuunsysteem en problemen met het geheugen. Volgens Flora Health, een Europese fabrikant kruiden en leverancier sinds de jaren 1900, Hou Po biedt ook antioxidant voordelen die deze van vitamine E met 1.000 tot één overtreffen. Huo Po van de natuur is gecategoriseerd als yang, of warm, waarvan wordt gezegd dat verdrijven kou en vitaliteit te herstellen.

Hij Shou Wu en Jiao Gu Lan voor Anti-Aging

TCM beoefenaars definieert het onvermogen om leeftijd gracieus als een verstoring van Qi, of yin en yang levensenergie. Hij Shou Wu is van oudsher gebruikt door de oudere generatie van mannen en vrouwen in China om de endocriene klieren te stimuleren, het stoppen van de vergrijzing van het haar en de vermindering van het lichaam benadrukt congruent met het ouder worden, volgens de Chinese kruiden Direct, een groothandel in bulk kruid stopcontact. Jiao Gu Lan wordt gedefinieerd als de 'onsterfelijkheid' kruid in China als gevolg van wetenschappelijke waarnemingen van de mensen die tot ver buiten 100 jaar oud in de zuidelijke Chinese bergen, waar het van nature wordt verbruikt. Jiao Gu Lan wordt gezegd dat het een verheven vorm van ginseng biedt alle van de geneeskrachtige eigenschappen van ginseng, maar zonder al te veel stimulatie. Hij Shou Wu is gecategoriseerd door TCM als een zoet kruid, intern gebruikt om te voeden, te harmoniseren en te bevochtigen.

Hu Zhang voor een gezond hart

Ook bekend als resveratrol, de voordelen van deze rode wijn extract bevatten antioxidanten genaamd polyfenolen die de binnenbekleding van de bloedvaten te beschermen in het hart, volgens een recent rapport van de gezondheid bij CNN. Hu Zhang is ook gewaardeerd door traditionele en Oost artsen om zijn vermogen om "voorkomen slagaders verstopt raken met vette blokkades" en om het risico van bloedstolsels en ontsteking, twee belangrijkste oorzaken van hartaandoeningen. Hu Zhang is gecategoriseerd als een bitter en koude kruid en kunnen worden op verschillende manieren, met inbegrip van ruwe vorm en tinctuur.

Ban Zhi Lian voor de bestrijding van kanker

Studies onlangs uitgevoerd door de Universiteit van Californië's complementaire en alternatieve geneeskunde programma bij patiënten met stadium IV metastatische borstkanker hebben gevonden de Chinese geneeskrachtige kruiden Ban Zhi Lian te hebben "anti-kanker eigenschappen," het veroorzaken van de dood van kankercellen door het remmen van de celdeling. De studie geïnspireerd nader onderzoek door Bionovo, een farmaceutische ontwikkeling van geneesmiddelen bedrijf, dat later de eerste FDA gelanceerd goedgekeurde klinische studie van BZL101 gebruik Ban Zhi Lian als belangrijkste kankerbestrijdende middel. Ban Zhi Lian is gecategoriseerd als een yin natuur met bittere smaak bedoeld voor zuivering.