Natuurlijke Behandeling voor Infantiele Astma

Voor ouders kan zuigeling astma heel eng zijn. Niemand wil zien hun kind lijden. Het piepen en hoesten als gevolg van astma kan schadelijk zijn voor de algemene gezondheid van het kind zijn. Het herkennen van de symptomen van infantiele astma zijn belangrijk. Zodra is vastgesteld het kind lijdt aan astma, zijn er vele huismiddeltjes en natuurlijke behandelingsmethoden die kunnen worden toegepast.

Homeopathie

Homeopathie volgt een soort van "haar van de hond" manier van denken, wat betekent dat homeopaten gebruiken de stof die een ziekte of aandoening te behandelen of genezen. Hetzelfde principe geldt voor het nemen van een drankje van de alcohol zou je eerder het drinken van de nacht om een ​​nare kater te voorkomen. Professoren aan de universiteit van Glasgow, dat is Europa's grootste medische school, hebben onderzocht geven homeopathische doses voor astmapatiënten. Astma-patiënten vertoonden een significante verbetering binnen een week wanneer gegeven homeopathische doses. In feite, een dubbelblinde studie toonde aan dat 80 procent van de patiënten die homeopathisch middel kregen gevonden verlichting van hun symptomen van astma.

Vermijd het gebruik van commerciële schoonmaken van het huis producten, in plaats daarvan te kiezen voor je eigen biologische en natuurlijke producten te maken. Sterke chemicaliën en geuren kunnen verrekenen astma bij zuigelingen. Kies ook producten voor persoonlijke verzorging die ongeparfumeerde of extreem mild in geur voor het kind zijn.

Zorg er altijd voor om samen te werken met de arts van uw kind, alsmede met een getrainde homeopaat om ervoor te zorgen dat wat je geeft het kind veilig is.

Bijenpollen

Pollen is een bekende remedie voor allergieën. Het moet worden genomen ten minste zes weken voordat het seizoen begint. Daarna moet het hele seizoen worden voortgezet. Veel mensen hebben bee pollen gebruikt als een middel om het afweren van allergieën. Deze bijzondere techniek heet de desensibilisatie en werd ontwikkeld in het St. Mary's Hospital Medical School in Londen na het begin van de eeuw. Het is vergelijkbaar met het immuniseren van een kinderziekte.

Bee pollen is niet veilig voor iedereen, zoals sommige mensen last hebben van grote allergische reacties bij het nemen van bijenpollen. Zorg ervoor dat u arts van het kind om te praten voordat u probeert om stuifmeel te gebruiken als een behandeling voor uw kind. Er zijn een aantal experts die geloven bijenpollen ongelooflijk onveilig voor kinderen.

Maak een Natural Sauna

Door het creëren van een badkamer sauna, zal warme stoom van een warme douche de hele kamer, die een natuurlijke omgeving voor het kind in te ademen zal leiden envelop. Ouders kunnen ook proberen een koele mist luchtbevochtiger om te helpen met kind hoest. Gebruik eucalyptus, salie en tijm olie in een warm bad helpen om het kind te ontspannen en open te stellen haar luchtwegen. Laat het kind in slaap onder een hoek om het voor haar gemakkelijker te ademen met een hoest maken.