Natuurlijke Behandeling om zich te ontdoen van Fluid in Oren

Het hebben van vocht in uw oren betekent meestal dat er een soort van infectie. Dit kan een pijnlijke en duizelingwekkende ervaring zijn, omdat de problemen in de oren hebben de neiging om problemen te veroorzaken met gehoor en evenwicht. Er zijn veel natuurlijke remedies kunt u proberen om zich te ontdoen van vocht in het oor.

Over

Er zijn drie delen aan een oor: het uitwendige oor, middenoor en binnenoor. Een verstopping van de buis van Eustachius het middenoor meestal leidt tot een ophoping van vocht. Vocht in het oor betekent dat een waterige of slijm-achtige vloeistof heeft opgebouwd achter het trommelvlies. Dit gebeurt meestal tijdens allergieën, een verkoudheid of een bovenste luchtweginfectie. Soms vochtophoping kan druk, wat leidt tot oorpijn, zwelling of roodheid.

Home Remedies

Probeer liggend uw oor op een verwarmingselement. Dit helpt om de vloeistof bevochtigen in het oor en verlicht deel van de pijn.

Doe een paar druppels van knoflook sap in je oor. Föhnen het oor met een föhn, maar wees voorzichtig om ten minste 12 inches uit het hoofd. Deze oplossing droogt al het water dat wordt gevangen in het oor.

Pak het sap van een ui en doe er een paar druppels in het oor. Na een minuut, lag aan uw kant, zodat het sap aan het oor af te sluiten. Herhaal dit tot verstopping veroorzaakt door het fluïdum wordt gewist. U kunt ook op dezelfde manier gebruiken appelazijn.

Meng alcohol en azijn. Zet twee druppels in het geïnfecteerde oor eenmaal per week. De alcohol zal helpen om opdrogen de vloeistof, terwijl de azijn werkt om bacteriën te vernietigen.

Kauwgom kan helpen om los te komen van de vloeistof in het oor en pijn verlichten.

Probeer slikken zo hard als je kunt. Het inslikken kan het openstellen van de buis van Eustachius en de vloeistof komt meestal direct uit. Herhaal het inslikken zoveel als nodig is.

Doe een druppel tea tree olie in je oor. Dit helpt om te voorkomen dat bacteriën uit groeien en stokken infecties.

het voorkomen

Om de vloeistof in het oor te houden van terugkerende, in gedachten te houden een paar eenvoudige stappen te nemen.

Zorg ervoor dat je weg te blijven van sigarettenrook.

Probeer te voorkomen dat het gezelschap van andere mensen die ziek met een verkoudheid of griep zijn.

Zorg dat er geen water in uw oren bij het douchen of baden. Ook moet je niet gaan zwemmen als u vocht in uw oren.

Zoals altijd, als de symptomen niet verbeteren of erger worden, kunt u terecht met uw arts voor onmiddellijke medische zorg.