Natuurgeneeskundige remedies voor prostaatkanker

Prostaatkanker is een ziekte die de prostaatklier, die alleen in mannen treft. Omdat de meeste prostaatkankers zijn langzaam groeiende, is er een window of opportunity voor de kanker te reageren op natuurgeneeskundige remedies, die natuurlijke behandelingen en holistische praktijken omvatten. Prostaatkanker is gedacht om goed te reageren op dieet en voeding veranderingen en kruiden en homeopathische geneeskunde.

Diet and Nutrition Wijzigingen

Het maken van een positieve verandering in het voedsel dat hij eet is een van de belangrijkste dingen die een man met prostaatkanker kan doen. Een dieet rijk aan suiker en junk food biedt de optimale omgeving voor kanker om te groeien, dus is het noodzakelijk dat ze worden beperkt of geëlimineerd. Wanneer componenten die kanker voeden van de voeding kankercellen verwijderd gedwongen te verhongeren en sterven, waardoor vertragen of ontwikkeling van de kanker omkeren.

Mannen die lijden aan prostaatkanker moet ook voorkomen rood vlees, cafeïne, zuivelproducten, geraffineerde producten en alles wat additieven en conserveringsmiddelen, alsmede alle andere voedingsmiddelen die gezondheidsproblemen voor het individu veroorzaakt heeft. In plaats daarvan moet hij tal van verse groenten en fruit toe te voegen aan zijn dieet en zorg ervoor dat hij blijft gehydrateerd.

Kruidenmedicijn

Zaagpalmetto wordt verondersteld om goed te werken om prostaatkanker te bestrijden en moeten worden genomen in doses van 300 mg drie keer per dag. Hoewel er weinig risico van bijwerkingen bij het gebruik van kruiden dient men bij doses, en alleen hoogwaardige kruiden worden gebruikt.

supplementen

Er is een breed scala van supplementen die hulp en adres gebreken veroorzaakt door prostaatkanker, waaronder genisteïne, melatonine, vitamine D en groene thee, die is aangetoond dat kankercellen te remmen kan bieden. Bovendien, curcumine, lycopeen, selenium en zink supplementen die ook zijn gevonden gunstig naturopathic prostate kankerbehandelingen worden. Raadpleeg altijd een erkende arts voordat het opnemen van een supplement regime in uw behandeling doseringen kunnen variëren afhankelijk van de patiënt.