Natuurgeneeskunde in de behandeling van darmkanker

De dokter gaven gewoon je het nieuws ... "Je hebt darmkanker." Je voelt je alsof je net geschopt in de maag. Je geest races met gedachten van de familie ... job ... overleven. Je hebt de verhalen over de bijwerkingen van chemotherapie en andere kanker drug therapieën gehoord. Op dit moment heb je nog nooit zo hulpeloos en verward. Adem diep en focus, want je hebt keuzes in de methoden en in de loop van uw behandeling. Duizenden kankerpatiënten hebben veilige, effectieve behandeling met behulp van Natuurgeneeskunde gevonden.

Wat is Natuurgeneeskunde?

Natuurgeneeskunde (ook wel Naturopathic geneeskunde) is een medische discipline gebruik te maken van protocollen zoals voeding, helende voedsel, vitamines en supplementen, botanische en homeopathische verbindingen, acupunctuur, klinische hypnose en fysiotherapie aan de intrinsieke vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen te verbeteren. De beoefenaar is een zogenaamde "Naturopath" (ND) of "Doctor of Naturopathic Medicine '(NMD), afhankelijk van de toestand van de licentiestatus.

Op dit moment, veertien Amerikaanse staten licentie Naturopathic artsen als huisartsen. Natuurgeneeskundig arts Today's wordt geregeld door een staat licentie-board, is nodig om vele uren van de voortgezette opleiding af te ronden, en heeft een klinische residentie, op dezelfde manier als elke conventionele (allopathische) arts afgerond.

Natuurgeneeskunde en systemische ziekte

Naturopathie gebruik bij de behandeling van systemische ziekten zoals kanker vereist een veelzijdige benadering. Een van de meest unieke en effectieve aspecten Naturopathie is de mate van betrokkenheid van de patiënt in zijn behandelingskuur. De natuurgeneeskundig arts en de patiënt werken als een team te plannen en implementeren van een verloop van de behandeling die het beste past bij de levensstijl van de patiënt, gezinssituatie, verantwoordelijkheden op het werk, etc. De Naturopathic filosofie acht deze relatie noodzakelijk is voor het geestelijk welzijn van de patiënt, waardoor hij de controle over een belangrijk aspect van zijn leven te hebben en hebben de kennis om een ​​optimale gezondheid te herwinnen. Ziekten zoals darmkanker vereisen zeer regimented voedings- supplement en therapieën, naast veranderingen in levensstijl. Deze kunnen gemakkelijker uitgevoerd wanneer de patiënt is "mentaal-ready" en kent de stappen van de reis voor de boeg.

Natuurgeneeskundige Protocols for Cancer

Terwijl de meeste conventionele medische professie is gebaseerd op een reactieve strategie ziekte, is de Naturopath opgeleid in preventie. Deze filosofie erkent echter dat een patiënt buiten het kader van natuurlijke therapieën en dat allopathische geneeskunde moet ingrijpen om het leven van de patiënt behalve in sommige gevallen. De Naturopath is getraind om dit soort situaties te herkennen en de patiënt verwijzen naar een oncoloog of andere kanker specialist. Zodra de diagnose is gesteld, kan de Naturopath toch nog adjunct therapieën die zal bijdragen aan de versterking immuunsysteem en kanker-bestrijdende vermogen van het lichaam. Deze therapieën hebben geen invloed op kanker therapie en in veel gevallen zal het lichaam tegen vele bijwerkingen kankerdrugs worden genoteerd voor.

enkele suggesties

Hoewel elk geval anders is, zijn er enkele algemene richtlijnen Naturopathisch de colonkanker patiënt volgen tijdens de vroege stadia van de ziekte, en in de loop van de behandeling, allopathische of anderszins:

• Ontwikkelen van "schone" eetgewoonten --- kies voedsel dat niet wordt verwerkt en heeft geen conserveringsmiddelen of schadelijke chemicaliën bevatten. Rauwe groene groenten, vers fruit, voedingsmiddelen rijk aan vezels, de kwaliteit van het drinkwater en minder rood vlees zijn een goed begin.

• Blijf uit de buurt van junkfood, frisdranken, koffie of een drankje met een hoog suiker- of cafeïnegehalte geraffineerde, kunstmatige zoetstoffen of kleurstoffen. Groene of zwarte thee, verse groente en verse vruchtensappen zijn goed. Overweeg om een ​​sapcentrifuge, want er zijn honderden juicing recepten voor de wederopbouw van het immuunsysteem.

• Blijf uit de buurt van de gevaren voor het milieu --- haarlak, huishoudelijke en industriële reinigingsmiddelen, verfverdunners, automotive oplosmiddelen, dat wil zeggen geen giftige stoffen bevatten die in de longen kan worden genomen of geabsorbeerd door de huid.

• Lichaamsbeweging is van vitaal belang voor de genezingsprocessen van het lichaam te handhaven. Wandelen is het meest gunstig voor alle systemen van het lichaam. Frisse lucht en zon (met mate) zijn net zo belangrijk. Als het lopen is fysiek niet mogelijk is vanwege pijn in de gewrichten, probeer het in een zwembad. Er zijn honderden van aquatische oefenprogramma's op DVD verkrijgbaar bij uw plaatselijke bibliotheek.

• Vitaminen en supplementen spelen een rol in de totale tijdens Naturopathic behandeling van colonkanker. Het is belangrijk dat de patiënt overleg met de arts Naturopathic de doseringen, tijdstippen en doeltreffendste soorten vitamines en supplementen voor het speciale geval. Simpelweg het kopen van vitaminen voorgesteld in een boek of andere statische bron kan leiden tot niets anders dan een verspilling van geld en een verspilling van iets wat nog waardevoller ... uw tijd. Uw tijd moet worden besteed aan de meest effectieve behandeling. Dit is de gerespecteerde verantwoordelijkheid en missie van de natuurgeneeskundig arts.