Natural Herbal Cure voor Diabetes

Natural Herbal Cure voor Diabetes


Meer dan 100 natuurlijke kruiden en of natuurlijke geneesmiddelen worden gebruikt voor diabeteszorg. Specifieke kruiden kunnen dezelfde handelingen van de conventionele medicijnen en zonder bijwerkingen te bereiken.

Natuurlijke kruiden kan je lichaam in staat stellen om het volgende te doen: Remmen absorptie van slechte koolhydraten, fungeren als antidiabetica en vermindering van de insulineresistentie.

Diabetes kruiden geclassificeerd als diverse hulp met pijn en andere symptomen van diabetes.

Categorieën van Herbal Actie

Natuurlijke kruiden gebruikt voor diabetes kunnen worden gecategoriseerd door de actie uitgevoerd.

Antidiabetica Kruiden die insulineresistentie Carbohydrate absorptieremmers Diversen verminderen

Kruiden die de bloeddruk Glucose

Hyperglykemie of verhoogde bloedglucose gemeen 1 en Type 2 diabetes type. Deze kruiden is bekend dat ze de bloedglucose gende agenten.

Banaba Bittere meloen Fenegriek Gymnema

Reductoren van insulineresistentie

Insulineresistentie belemmert correcte afhandeling van glucose door het lichaam. Bijgevolg glucosespiegels hoog blijven. Insulineresistentie moet worden verminderd of vermeden. Deze kruiden te bereiken die actie.

Amerikaanse ginseng banaba Cassia kaneel Panax ginseng Vijgcactus Soy Vanadium

Koolhydraten Absorptie Remmers

Waardoor het lichaam hoge glycemische index koolhydraten te weerstaan ​​is een gunstige conditie. De volgende kruiden volbrengt die actie.

Blond psyllium Fenegriek Glucomannan Guarpitmeel Haverzemelen Vijgcactus Soy

Diverse Kruiden

Er zijn vele kruiden en natuurlijke geneesmiddelen waarvan bekend is om met diabetes symptomen. Dit zijn een paar van hen.

Alfa-liponzuur, selenium, stevia, Agaricus campestris.

Volgens de publicatie Medicina (Kaunas) 2002, onderzoek van Savickiene N, Dagilyte A, Lukošius A, in de sectie bosbessen en neuropathie, blauwe bosbes beschermt de ogen, verbetert de concentratie en helpt bij de oogzenuwen.

De rol van dieet en lichaamsbeweging

Dr. Vernon, president van de American Society of bariatrische artsen maakt gebruik van een natuurlijke aanpak van de diabeteszorg. Dr. Vernon staten, haar patiënten lopen met diabetes symptomen, maar "door elke objectieve medische meting, lopen genezen." Het veranderen van de voeding door verwijdering van koolhydraten is een tactiek van haar strategie.

Vakgroep Bewegings- en Gezondheid, Universiteit van Texas in Austin, Verenigde Staten, Sport Med publicatie, november 1997, een studie van John Ivy merkt op: "personen die een lichamelijk actieve levensstijl te handhaven zijn veel minder kans op een verminderde glucosetolerantie en niet-insuline te ontwikkelen afhankelijke diabetes mellitus. "

Natuurlijke kruiden, dieet en lichaamsbeweging kunnen controleren en genezen van diabetes.