Natural Health Cures voor Diabetes

Mensen met diabetes hebben een zeer hoge niveaus van suiker in hun bloed. Hun lichamen niet goed insuline, een stof die verantwoordelijk is voor het omzetten van zetmeel, suikers en andere vormen van voedsel energie benutten. Dit leidt tot hoge niveaus van glucose in de opbouw van het lichaam, die ernstige schade indien onbehandeld kan veroorzaken. Veel natuurlijke stoffen kunnen helpen bij het beheren van diabetes.

Merk op dat diabetes is een ernstige aandoening. Het is het beste om te overleggen met een zorgverlener om een ​​veilige en effectieve behandeling plannen te bepalen.

Herbal Behandelingen

Salacia oblonga heeft een lange geschiedenis van gebruik in de Indiase geneeskunde aan de stijging van de bloedsuikerspiegel na een maaltijd te regelen. Volgens Dr Andrew Weil, een studie gepubliceerd in een uitgave van het tijdschrift van de American Dietetic Association 2005 bleek dat de stof controleerde de bloedsuikerspiegel na het eten en verlaagde insuline niveaus. Het is belangrijk op te merken dat de studie niet specifiek is gerelateerd aan diabetes en geen van de deelnemers had de aandoening. Het beste is om deze behandeling met een arts bespreken.

Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, zijn de volgende kruiden aangetoonde vermogen om diabetes te beheren. Neem contact op met een arts om de juiste dosering te bepalen.

Bittere meloen heeft een lange geschiedenis van gebruik in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Het verlaagt glucose- serum. Fenegriek zaden reguleren glucosespiegels. Gymnema werd bestudeerd als een aanvulling op de traditionele diabetes medicijnen en het lijkt om hun effectiviteit te vergroten. Dit kruid kan invloed hebben op de mogelijkheid om zoete voedingsmiddelen te proeven. Kaneel verlaagt het niveau van glucose, bloedsuiker en de hoeveelheid vet en cholesterol in het bloed. Amerikaanse ginseng verlaagt de bloedsuikerspiegel. In het bijzonder kan de karakteristieke piek in bloedglucose verlagen na het nuttigen van een maaltijd, als het voor of tijdens de maaltijd wordt ingenomen.

supplementen

Chroom helpt het lichaam gebruiken insuline efficiënter door de overdracht vanuit de bloedstroom naar de cellen voor energieproductie. Het vermindert ook het niveau van de bloedglucose. Neem niet meer dan 200 microgram. Chroom is van nature in biergist, kaas, vlees, vis, fruit, groenten en volle granen.

Uit onderzoek blijkt een sterk verband tussen lage magnesium niveaus en type 2 diabetes. Het nemen van magnesium supplementen of het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan dit mineraal, zoals volle granen, bladgroenten, bananen, peulvruchten, noten en zaden, kunnen gezonde bloedsuikerspiegel te promoten. Bespreek magnesium suppletie met uw arts om de dosering te bepalen.

Vanadium, een sporenelement, werkt op soortgelijke wijze als insuline. Het verhoogt de gevoeligheid voor insuline, herstelt de bloedglucose tot een normaal niveau, en kan insuline doses verminderen. Praat met een zorgverlener om een ​​juiste dosering te bepalen.

antioxidanten

Antioxidanten beschermen het lichaam tegen vrije radicalen die schadelijk zijn moleculen die tal van problemen in het lichaam kunnen veroorzaken. Mensen met diabetes hebben de neiging om hoge niveaus van vrije radicalen en lage niveaus van anti-oxidanten hebben. Vullen met deze gunstige stoffen kunnen symptomen van diabetes. Bespreek de juiste doseringen op met uw arts. Gunstige antioxidanten omvatten selenium, zink, vitamine C, beta-caroteen, en co-enzym Q10. Conenzyme Q10 beschermt het hart; mensen met diabetes hebben een verhoogd risico op hartaandoeningen.

neuropathie Behandelingen

Veel mensen met diabetes last van neuropathie, een pijnlijke aandoening die schade aan de zenuwen veroorzaakt. Vrije radicalen, die aanwezig zijn in grotere hoeveelheden bij mensen met diabetes, negatieve invloed op de zenuwen en bloedvaten. Alfa-liponzuur en gamma-linoleenzuur (meest voorkomende in teunisbloemolie) kan deze voorwaarde te pakken. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, een aantal studies blijkt acupunctuur kan verlichting bieden uit deze pijnlijke aandoening.

Mind / Body Medicine

Stress kan een negatieve invloed hebben mensen met diabetes. Het ontwerpen van een plan om het beheer van stress is sterk aangeraden. Natuurlijke methoden zoals tai chi, yoga, meditatie, en positieve visualisatie kan helpen. Biofeedback, die zelf deel van de opleiding om meer bewust te worden en de reactie van uw lichaam om stress te beheersen, kan een positieve invloed op de bloedsuikerspiegel. Niet alleen kunnen deze dingen dienen als instrumenten om stress te beheren, kunnen ze motiveren om betere keuzes te maken om te helpen bij de controle van de aandoening.