Natriumbicarbonaat voor urineweginfecties

Urineweginfecties optreden wanneer bacteriën binnenvalt de urinewegen. Blaasinfecties zijn de meest voorkomende vorm, gevolgd door ernstigere nierinfecties. Een urineweginfectie zal over het algemeen pijn bij het plassen, hevige aandrang om te plassen, koorts en pijn in de onderbuik veroorzaken. Het is belangrijk om effectieve manieren, zoals het gebruik van natriumbicarbonaat, om de infectie te genezen zijn.

Belang

Urineweginfecties zijn de tweede meest voorkomende vorm van lichamelijke infectie en zijn verantwoordelijk voor bijna 8 miljoen doktersbezoeken per jaar.

Betekenis

Omdat antibiotica zijn de meest voorgeschreven behandeling van urineweginfecties, wordt de groei van bacteriën steeds meer resistent tegen deze geneesmiddelen en daardoor minder effectief. Daarnaast kan antibiotica je immuunsysteem verzwakken waardoor je meer vatbaar voor terugkerende infecties. Dientengevolge is het belangrijk om alternatieve manieren, zoals natriumbicarbonaat, om tegen UTI vinden.

Natriumbicarbonaat met Water

Een van de beste manieren om een ​​UTI genezen is voor het spoelen van de bacteriën door het consumeren van grote hoeveelheden water. Om de helende kracht van water te maximaliseren, maar je moet een theelepel natriumbicarbonaat toe te voegen aan de eerste halve liter water. Omdat het de zuurgraad van urine neutraliseert, natriumbicarbonaat helpt bij het brandende gevoel veroorzaakt door de meeste urineweginfecties verlichten.

Natriumbicarbonaat met Thee

Het consumeren van verschillende kruidenthee zoals paardenbloem, guldenroede, cranberry en maïs zijde thee, kan helpen om te verlichten en te genezen urineweginfecties. een snufje van natriumbicarbonaat toe te voegen aan de thee voor het drinken is een uitstekende manier om het maximale helende kracht van de kruidenthee, want u profiteert niet alleen van de kruiden, maar ook van de natriumbicarbonaat die zal het verminderen van de branderig gevoel gevoeld tijdens het plassen .

Waarschuwing

Hoewel natriumbicarbonaat kunnen helpen om de pijn geassocieerd met urineweginfecties verlichten, kan deze oplossing niet genoeg om je genezen. Als u geen enorme verbetering zien na enkele dagen van natuurlijke geneeswijzen, moet je professionele medische advies in te winnen.