Natriumbicarbonaat voor Psoriasis

Psoriasis is een algemene term voor een groep van chronische huidcellen aandoeningen veroorzaakt door onderliggende immune storingen beschrijven. Mogelijke behandelingen voor deze aandoeningen afhankelijk van de ernst van de symptomen. Als u lichte of matige psoriasis, kunt u mogelijk te krijgen wat hulp van uw symptomen door te baden in water dat natriumbicarbonaat, ook wel bekend als zuiveringszout bevat.

psoriasis Basics

Mensen met psoriasis hebben immuunsysteem die per ongeluk hun huidcellen gaan door middel van een versnelde levenscyclus dat duurt dagen in plaats van weken. Zoals overtollige huid cellen sterven af ​​en stapelen ze zich ophopen op het huidoppervlak en leiden tot de vorming van psoriatica patches. Ongeveer 80 procent van de mensen met psoriasis hebben een aandoening genaamd plaque psoriasis, die ontstoken laesies die zijn bedekt met zilverachtige, schaal-achtige huidcellen produceert. Meer verwante stoornissen omvatten pustuleuze, guttata, erytroderme en inverse psoriasis, evenals een aandoening, de zogenaamde psoriatische artritis.

Natriumbicarbonaat Basics

Natriumbicarbonaat is een kristallijn wit poeder dat uit een combinatie van mononatriumzout en een stof genaamd koolzuur. Het heeft alkalische eigenschappen dat de aanwezigheid van zuur te neutraliseren, en het helpt ook vullen verlaagd slaat belangrijke stoffen, elektrolyten. Gemeenschappelijke interne toepassingen van natriumbicarbonaat onder andere verlichting van zure oprispingen en brandend maagzuur en vermindering van het zuurgehalte in uw bloed of urine. Het wordt ook gebruikt om actuele oplossingen die je kunt gebruiken voor klysma's of voor het reinigen van uw mond, neus of de vagina te creëren.

behandeling effectiviteit

Mensen met een milde of matige psoriasis vaak een behandeling met actuele crèmes of zalven die actieve ingrediënten zoals corticosteroïden, salicylzuur, vitamine D-analogen, koolteer, retinoïden, moisturizers en een medicijn genaamd anthralin bevatten. Volgens een studie gepubliceerd in 2005 in het "Journal of dermatologische behandeling," patiënten met milde tot matige psoriasis die natriumbicarbonaat oplossingen gebaad gedurende drie weken een significante vermindering van de waargenomen irritatie van de huid en jeuk. Veel van de deelnemers aan het onderzoek kregen genoeg profiteren van natriumbicarbonaat dat zij bleven zelf-behandeling na de studie tot een einde kwam.

overwegingen

De auteurs van de studie gepubliceerd in het "Journal of Dermatologische Treatment" studie concludeerde dat natriumbicarbonaat baden hebben een duidelijke rol te spelen in de behandeling van psoriasis, samen met zelfs de meest geavanceerde moderne behandelmethoden, die doorgaans worden gebruikt bij ernstige psoriasis aandoeningen. MayoClinic.com merkt echter op dat zowel psoriasis en psoriasis behandelingen zijn heel onvoorspelbaar, en behandelingen die werken voor een persoon kan niet werken voor een ander. Controleer uw psoriasis behandeling opties met uw arts en vraag haar of uitwendig gebruik van natriumbicarbonaat kunnen helpen verlichten van uw psoriasis-gerelateerde symptomen.