Nasacort Side Effects

De Centers for Disease Control and Prevention melden dat 16,9 miljoen Amerikaanse volwassenen last hebben van allergieën elk jaar. Artsen vertrouwen op een aantal behandelingen te helpen elimineren van de symptomen van allergieën of hooikoorts, waaronder voorgeschreven medicijnen. Nasacort neusspray is zo'n medicijn. Ondanks de doeltreffendheid ervan, Nasacort is niet voor iedereen, want het geeft een aantal risico's voor de bijwerkingen en complicaties bij sommige patiënten.

Significante bijwerkingen

De belangrijkste en vaak voorkomende bijwerkingen van Nasalcort meestal vormen geen lange termijn gevaren. Ongeveer 5 procent van de Nasalcort gebruikers melden keelontsteking, waardoor dit de meest voorkomende bijwerking van het medicijn. Neusbloedingen zijn ook gemeenschappelijke, zich in iets meer dan 2 procent van de gebruikers. Ongeveer 2 procent van de patiënten die Nasalcort nemen ervaren een verhoogde hoeveelheid hoesten. Branden, droogte of irritatie aan de binnenkant van de neus kunnen ook voorkomen in de momenten onmiddellijk na gebruik.

Soorten Other Side Effects

Nasalcort heeft ook het potentieel om een ​​aantal andere minder vaak, maar niet gevaarlijk, bijwerkingen veroorzaken. Gastro-intestinale effecten mogelijk tijdens het gebruik van de drug, met inbegrip van misselijkheid of braken. Sommige patiënten ervaren neurologische of zintuiglijke bijwerkingen tijdens het gebruik van Nasalcort, zoals wazig zien, pijn aan de ogen of afscheiding, hoofdpijn, duizeligheid, duizeligheid, vermindert de sensaties van smaak of geur, oorsuizen en zwakte.

Kenmerken

Er zijn enkele geneesmiddelen die de effectiviteit van Nasalcort verminderen, waarbij u de spray vaker gebruiken. Verhogen van de dosis op deze manier veroorzaakt een verhoogd risico op bijwerkingen van Nasalcort. Omdat efedrine, fenobarbital en Rifadin hebben al dit effect op Nasalcort, artsen zelden schrijven de combinatie aan patiënten. Bovendien, die een hogere dosering van Nasalcort verhoogt het risico voor het ontwikkelen van symptomen die samenhangen met een overdosis van het geneesmiddel. Symptomen van een Nasalcort overdosering omvatten acne, botbreuken, overmatige haargroei of het ontbreken van de menstruatie bij vrouwen, impotentie bij mannen, hoge bloeddruk, zwelling van uw gezicht en spierzwakte.

risico's

Naast geringe bijwerkingen en het risico van interacties Nasalcort heeft mogelijk ernstige medische complicaties. Sommige patiënten ontwikkelen schimmelinfecties van de mond en keel of merkt dat wonden langer duren om te genezen tijdens het gebruik van Nasalcort. Daarnaast nemen Nasalcort maakt je meer vatbaar voor infecties en ziekten, omdat het de acties van uw immuunsysteem onderdrukt. Zelden ontwikkelen patiënten septum perforatie of een gat in het septum of kraakbeen dat uw neusgaten geassocieerd met gebruik van Nasalcort scheidt. In zeldzame gevallen Nasalcort veroorzaakt ernstige gevolgen voor de ogen, zoals de groei van cataract, ontstaan ​​van glaucoom of geleidelijke blindheid.

overwegingen

Omdat er nog niet voldoende bewijs dat Nasalcort geen ongewenste effecten op de foetus, artsen meestal niet de drug voor zwangere vrouwen voorschrijven. Nasalcort wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de leeftijd van 2 en kinderen onder de 12 hebben meer kans op bijwerkingen van de spray te ervaren. Als u een voorgeschiedenis van astma, diabetes, glaucoom of herpes infecties in uw ogen, uw arts is het niet waarschijnlijk dat Nasalcort te schrijven vanwege de mogelijke bijwerkingen.