namiddag Running

namiddag Running

Terwijl gaan voor een stevige run op elk moment van de dag of nacht kan gunstig zijn voor uw gezondheid, de tijd van de dag dat je ervoor kiest om uit te gaan voor een joggen kan invloed hebben op hoe je lichaam presteert. Het plannen van uw training in de middag zou moeten helpen de kwaliteit van het hardlopen, op basis van een verscheidenheid van fysieke en mentale factoren.

Lichaamstemperatuur en longfunctie

Veel van de functies die van vitaal belang voor de invoering van een goede run hebben de neiging om te pieken op hetzelfde tijdstip iedere dag. Een van die fluctuaties in de lichaamstemperatuur. Wetenschappers hebben ontdekt dat de lichaamstemperatuur is het laagst in de vroege uren van de ochtend en pieken in de midden tot late namiddag, op basis van een "Running Times" artikel 2006. Atleten presteren beter wanneer lichaamstemperatuur hoger, die misschien waarom veel mensen vinden ze beter later op de dag werking.

Weer

Terwijl atleten beter bij een hogere lichaamstemperatuur uit te voeren, is het ook belangrijk de temperatuur buiten in gedachten te houden. Wanneer de temperatuur meer dan 55 graden Fahrenheit je gaat langzamer lopen en slechter voelen dan je zou bij lagere temperaturen, volgens marathoning expert Jeff Galloway. Acclimatiseren het lichaam om te lopen in de hitte verbetert de atletische prestaties. Maar voor de meer casual loper, de beste tijd om te draaien op een hete zomerdag is vóór zonsopgang, zegt Galloway. De buitentemperatuur is het laagst voor zonsopgang en zal dus veel meer comfortabel voor een termijn.

Dieet

Hardlopen eerste ding in de ochtend op een lege maag kan veel moeilijker dan later lopen in de dag zijn, omdat je energie winkels zijn waarschijnlijk 's nachts worden uitgeput tijdens het slapen. "Dit betekent dat hetzelfde niveau van inspanning is waarschijnlijk veel moeilijker in deze tijd van de dag dan later te voelen", aldus "Running Times." Hardlopen in de namiddag kan je genoeg tijd om te verteren en krijg energie uit uw lunch te geven. Echter, wilt u misschien een paar uur wachten om te draaien na het eten van een grote lunch om de spijsvertering problemen te voorkomen.

mentale Factoren

Hoewel laat in de middag wordt beschouwd als de beste tijd om fysiek lopen, het is niet per se de beste tijd mentaal voor veel mensen. Veel van de lopers geïnterviewd voor een "Running Times" artikel gezegd dat het moeilijkste deel over het runnen van na het werk was het vinden van de motivatie na een volledige dag op kantoor. Echter, als u voorbij de psychologische aspecten van wordt afgevoerd na een lange werkdag, kunt u worden verrast door hoe goed je presteren zodra de loopschoenen zijn op uw voeten.