Nail Fungus Cures en voetschimmel Cures

Nagel schimmel leidt tot verdikking en verkleuring van de nagels. Nagels geel en poreus en vervormd. De infectie treedt meestal op de tenen maar kan ook vingernagels beïnvloeden. Het is misschien niet een gevaarlijke situatie, maar nagels kan permanent worden vernietigd. Voetschimmel is ook een soort van schimmelinfectie in de huid. Het veroorzaakt schilfering, schilfering en jeuk. Het over het algemeen van invloed op je voeten, maar het kan zich uitbreiden naar andere gebieden, zoals uw lies. Nagel schimmel en voetschimmel kan worden behandeld met verschillende farmaceutische en homeopathische behandelingen.

Prescription Medicijnen

Recept medicatie is beschikbaar voor nagel schimmel. Lamisil, een actueel gel die snel wordt opgenomen door de huid, kan de schimmel te behandelen. Diflucan en Sporanox zijn orale recepten. De kostprijs is een nadeel van het voorschrijven van behandelingen, zoals Diflucan en Sporanox een gemiddelde van $ 100 per week kunnen de kosten zo van 2009. De mondelinge voorschriften hebben ook mogelijke bijwerkingen zoals misselijkheid, hoofdpijn en zelfs nier- of leverproblemen.

Home Remedies

Vicks VapoRub, Campho-Phenique, tandpasta en azijn zijn voorgesteld als home remedies voor de behandeling van nagel schimmel. Een verdunde oplossing strand aan te brengen op de nagel, die vervolgens wordt ondergedompeld in zowel zeewater of rum, is een andere oplossing. Aanbrengen van vitamine E op de nagels is een potentieel effectieve vorm van behandeling.

Natural-gebaseerde lokale producten voor nagel schimmel behandeling kan effectief zijn. Bijvoorbeeld Fungisil is een combinatie van natuurlijke oliën en mineralen plus antischimmelmiddelen vroeger vochten en genezen schimmelinfecties. Het werkt ook voor de gezondheid van nagels herstellen. Zetaclear is een natuurlijk product. Met een mix van plantaardige oliën, Zetaclear werkt om de oorzaak van de infectie te behandelen en helpt om gezonder uitziende nagels.

Voetschimmel Behandelingen

Medicinale poeder kan worden gebruikt om voetschimmel. Tolnaftate of miconazol zijn medicinale behandelingen ontworpen om te gaan met de schimmel en helpen om uw voeten droog. Weken uw voeten in aluminium acetaat eveneens zal helpen met voetschimmel. Er zijn ook schimmeldodende crèmes en sprays die kunnen worden gebruikt, zoals Terbinafine, miconazol en clotrimazol. Voor een zelfgemaakte remedie, maak een voetbad door verdunning van witte azijn in water (een deel azijn tot vier delen water), en geniet je voeten in de oplossing gedurende 10 minuten een of twee keer per dag.