Nadelige bijwerkingen van Acai Berry

Nadelige bijwerkingen van Acai Berry


De populariteit van de açai-bes en de acai bessen supplementen wordt steeds groter. Een sterke antioxidant, acai belooft om mensen te helpen schuur extra pond, tegen ziektes en ook vechten tegen het verouderingsproces. Terwijl al deze voordelen klinken geweldig, veel mensen vragen zich af of er geen nadelige effecten op de bessen of supplementen met de bessen. Onderzoek van deze antioxidant is aan de gang, maar een paar bijwerkingen zijn geconstateerd.

Allergische reacties

Net als bij elk ander voedsel, kunnen mensen allergische reacties op bessen acai hebben. Mensen die zeer allergisch voor pollen, of mensen die gevoelig zijn voor bosbessen, veenbessen of druiven lopen het risico van het hebben van een gevoeligheid voor acai en het risico dat kleine allergische reacties. Mensen die allergisch zijn voor acai hebben meestal symptomen zoals tranende ogen, huiduitslag of jeukende huid. De symptomen zijn ongemakkelijk, maar niet levensbedreigend. In zeldzame gevallen, kunnen meer ernstige reacties optreden, waardoor buikpijn en duizeligheid. In een aantal zeer ernstige gevallen kan een persoon die lijdt aan anafylaxie, wat kan leiden tot een persoon om een ​​harde tijd ademhaling.

Diarree

Acai bessen bevatten een grote hoeveelheid vezels. In matiging, acai bessen vormen geen risico voor de maag problemen, waaronder diarree, maar mensen die een zeer grote hoeveelheid van de bessen te consumeren of drinken te veel sap kan deze problemen. Overconsumptie kan maagpijn of diarree, maar niets ernstig veroorzaken. Mensen die drinken acai bessen sap hebben meer kans op een hoger bedrag dan mensen die gewoon de bessen te eten, want het is moeilijk te zeggen hoeveel men krijgt van het sap consumeren.

Andere Overwegingen

Mensen vragen zich af over de nadelige effecten van de açai-bes, want het is nog zo nieuw en onderzoekers zijn nog steeds het ontdekken van al zijn voordelen. Acai is een natuurlijke bessen en is niet anders dan enig ander fruit, zodat de negatieve effecten zijn niet veel anders dan die van een appel of een druif. Iets om te overwegen, echter, is het feit dat verschillende bedrijven op de markt acai bessen producten zoals detox dieet en supplementen. Hoewel deze producten bestaan ​​voornamelijk uit acai, zijn er meer daarin ook zoals cafeïne en andere drugs. Bij het nemen van acai supplementen met toegevoegde stoffen, moeten mensen voorzichtig met de negatieve effecten die andere drugs kan op hen te hebben. Zo worden mensen met een hoge bloeddruk geadviseerd om weinig of geen cafeïne-inname, dus acai supplementen een piek in de bloeddruk of duizeligheid kan veroorzaken. Eventuele effecten die een persoon heeft het vangen van deze producten zijn meer dan waarschijnlijk niet direct gerelateerd aan de bes zelf, maar aan de andere drugs in het supplement.