Nadelen van de Amerikaanse Ginseng

Nadelen van de Amerikaanse Ginseng


Amerikaanse ginseng is een overblijvende plant die groeit in de oostelijke helft van Noord-Amerika. Diverse Amerikaanse ginseng producten zijn gemaakt met behulp van de ginseng wortel en haarwortels. Dit kruid bevat ginsenosides, waarvan wordt gedacht dat ginseng zijn geneeskrachtige eigenschappen te geven. Terwijl mensen ontlenen profiteert van de Amerikaanse ginseng, voor sommigen heeft zijn nadelen van de bijwerkingen en interacties met medicijnen.

Bijwerkingen

Amerikaanse ginseng is een kruid dat bepaalde bijwerkingen veroorzaakt. Hoewel ze niet zelfstandig kunnen zij omvatten hoge bloeddruk, slapeloosheid, hoofdpijn, neusbloedingen, diarree, braken en euforie. Voor mensen met een bipolaire stoornis, is de Amerikaanse ginseng niet aan te raden aangezien dit het risico van manie kan verhogen.

interacties

Amerikaanse ginseng kan interacties met bepaalde medicijnen hebben. Het kruid kan lagere bloedsuikerspiegel, dus het kan interfereren met diabetes geneesmiddelen op recept. Het kan ook interfereren met bloedverdunnende medicijnen, zoals warfarine. Voor mensen die antidepressiva zoals Monoamineoxidaseremmers, kan Amerikaanse ginseng het risico op bijwerkingen verhogen. Bovendien kan het ook de bijwerkingen van geneesmiddelen voor de psychiatrische stoornissen zoals schizofrenie en bipolaire stoornis verhogen. Voor degenen die morfine nodig hebben, kunnen in Amerikaanse ginseng zijn pijnstillende effecten te blokkeren. Voor al deze gevallen is het sterk aanbevolen dat individuen met een arts te praten voordat u een product met de Amerikaanse ginseng.

andere voorzorgsmaatregelen

Amerikaanse ginseng kan meer bijwerkingen voor vrouwen hebben, omdat men denkt dat oestrogene eigenschappen hebben en hormoon-afhankelijke omstandigheden zou kunnen verslechteren. Sommige van deze aandoeningen omvatten endometriose, uterine fibromen en kanker van de uterus, borst en eierstokken. Mensen met hart-voorwaarden moeten voorzorgsmaatregelen te nemen als de Amerikaanse ginseng ook wordt gedacht aan de snelheid van de hartslag te vertragen en de kracht van de hartslag te verlagen. In dat geval moeten Amerikaanse ginseng alleen worden genomen onder begeleiding.