Musical Tones om vibratie te verhogenIeder mens is een energie-wezen. Energie uit vele bronnen van invloed op je fysieke lichaam, emoties, mentale proces en spirituele leven. Degenen die hun vibrerende energie te verhogen kan op verschillende manieren om dit te bereiken, zoals kristallen, muzikale tonen, meditatie en bloem essences te kiezen. De negen Solfeggio frequenties gespeeld met stemvorken til de trillingsfrequentie tijdens de meditatie. U kunt afzonderlijk elke frequentie luisteren of luisteren naar een samenstelling die ze combineert.

fundament

De stichting toon begint bij 174 Hz en richt zich op u verbinding met God of een hogere macht. De toon herinnert u eraan dat God overal bestaat; scheiding van God is een illusie.

Begrip

De volgende toon op de schaal trilt op 285 Hz. De notitie richt je gedachten op het verband met alles wat materiaal en een deel van uw omgeving. Gebruik de verbinding met uw deel van de wereld erkennen en laat ze te vervagen als je je aandacht in jezelf te verplaatsen.

vrijlating

Bij 396 Hz, kunt u uw geest en ziel te bevrijden van angst en schuld. Deze emoties je tegenhouden en houden u gevangen in patronen die je niet dienen. Zinken in de toon en open je hart en geest. Laat de helende toon zachtjes uit te breiden in je en angst en schuld te vervangen door liefde en hoop.

Transmutatie

Wanneer de vierde toon resoneert bij 417 Hz, ongezonde emotionele patronen beginnen op te lossen en ontketenen je geest en je lichaam. Je ziet de manier om te veranderen, en je kunt het pad volgen naar een gezonder gevoelsleven. Zie je oude patronen die je in beroering gehouden. Je verlangen om te stoppen met dwalen in een emotionele woestijn, en verplaatsen naar een gezondere plaats.

Genezing

Volgens Dr. Leonard Horowitz in "The Book of 528: Welvaart Key of Love" op 528 Hz genezing plaatsvindt. Focus en overgave aan de toon en laat je lichaam, geest en ziel te verjongen en te regenereren. Voel helende energie stromen door je lichaam, waardoor het nieuwe leven en goddelijke gezondheid naar alle delen van jou.

verwantschap

Bij 639 Hz, relaties aan te sluiten en opnieuw te verbinden. Je voelt je meer vrede in jullie wereld. Je hebt meer geduld met anderen en kunt u uw liefde en energie met hen te delen. U verlangt dat alle mensen in vrede leven.

Ontwaken

Je geest staat open voor goddelijke wijsheid bij 741 Hz. Je voelt een uitbreiding die je intu├»tieve energie├źn opent. Je ziet antwoorden en oplossingen die u nog nooit eerder gezien.

Bestellen

Bij 852 Hz, ervaar je onvoorwaardelijke liefde en een terugkeer naar de geestelijke orde. Je hele wezen resoneert met liefde en vrede.

Total Connection

Volledig verbonden met God bij 963 Hz, heb je het hoogtepunt bereikt.