Muscle Mass & Weight Loss

Wanneer veel mensen denken van een persoon in ideale vorm, ze denken aan een gescheurd gespierd lichaam met weinig zichtbaar vet. De weg naar het verkrijgen van dit ideaal is meestal vrij uitdagend en helaas zijn er geen snelle oplossingen. Spiermassa helpt bij de verbranding van lichaamsvet, dus is het belangrijk om een ​​behoorlijke hoeveelheid spieren aanwezig om gewichtsverlies te vergemakkelijken. Verschillende factoren kunnen de spiermassa veranderen en het is belangrijk om deze in het achterhoofd houden wanneer je probeert om gewicht te verliezen.

Weight Loss Defined

Gewichtsverlies wordt vaak bepaald door te kijken naar het nummer op de schaal naar beneden gaan. Echter, kan uw gewicht te verlagen als gevolg van de vermindering van alles in je lichaam, of het nu spier, vet of water. Het is belangrijk op te merken dat de meeste mensen eigenlijk "vet verlies" wanneer zij hun doelen te stellen; De term "gewichtsverlies" gebruikt vanaf nu zal verwijzen naar deze definitie van het woord.

Om gewichtsverlies te bereiken, moet je een totale calorie tekort te creëren door het verminderen van de calorieën die je eet of door het verhogen van de calorieën je verbrandt door middel van oefening, of via een combinatie van beide. Een totaal van 3500 calorieën tekort leidt tot het verlies van 1 pond lichaamsvet.

Spiermassa

Spiermassa bijzonder belangrijk gewichtsverlies regime voor de pure feit dat spiermassa vereist het lichaam meer dagelijkse calorieën voor onderhoud. Volgens Weight Loss Resources Ltd., elke pond van spier verbrandt tot 50 calorieën meer per dag dan andere soorten lichaamsweefsel, wat neerkomt op pond extra vet verlies in de tijd. Een persoon met slechts vijf extra ponden van spier kan een pond van lichaamsvet te verliezen in twee weken gewoon door het behoud van hun dagelijkse calorie-niveau zonder te oefenen. Natuurlijk, een combinatie van een streng dieet en lichaamsbeweging in deze vergelijking zal zorgen en versnellen het gewichtsverlies proces.

cardiovasculaire oefening

Een gemeenschappelijke mythe is dat cardiovasculaire oefening af zal breken en verminderen spieren. Echter, cardio-oefeningen zoals hardlopen, fietsen, zwemmen of dansen is cruciaal voor het verbranden van vet om gewicht te verliezen, zolang het niet in grote hoeveelheden wordt gedaan. Niet alleen dit soort oefening verbrandt calorieën bevordert bloeddoorstroming en zuurstof circulatie door het lichaam. Met de juiste voeding, 45 tot 60 minuten cardio-activiteit per dag is een voldoende hoeveelheid voor zowel gewichtsverlies en spieren bewaring.

Weerstandstraining

Weerstand opleiding met behulp van vrije gewichten of gewicht machines is het noodzakelijk om te bouwen en onderhouden van een fatsoenlijk bedrag van spiermassa tot gewichtsverlies te stimuleren. Als extra bonus aan training met gewichten, het lichaam van de hartslag blijft gedurende enkele uren nadat u dragende of weerstand oefeningen uit te voeren, die op zijn beurt verbrandt meer calorieën. Merk op dat het zeer onwaarschijnlijk is dat je spieren zal winnen en vet te verliezen tegelijkertijd zodra uw dieet en lichaamsbeweging programma's zijn in volle gang. Daarom gewichtsverlies is meestal traag aan het begin van een nieuw trainingsprogramma met weerstand training omdat het lichaam opbouwt oorspronkelijke musculaire, maar de snelheid van vetverlies uiteindelijk versnellen als lichaam krijgt meer spiermassa.

Voeding

Voeding moet altijd rekening worden gehouden met een gewichtsverlies programma. Eiwitconsumptie is van het grootste belang, omdat het de sleutel voedingsstof gebruikt bij de opbouw van spieren. Sommige bodybuilders zo ver gaan als het eten van een eiwitrijke maaltijd elke drie uur spierbehoud maximaliseren. Koolhydraten zijn ook nodig om te helpen met de opname van proteïnen, dus het verminderen van de inname van koolhydraten te veel zullen sommige spierverlies, zelfs als je grote hoeveelheden eiwitten te consumeren leiden. Een voldoende hoeveelheid calorieën is cruciaal voor voorkomen dat het lichaam gaat in honger toestand waarin het lichaam begint te breken spiervezels om energie te besparen.