Muggen Recept

Zomer verwelkomt in bruisende zwermen van de problemen. Muggenbeten veroorzaken jeukende, vervelende hobbels en, in sommige gevallen, kan muggen ziekten dragen. Afweren muggen met zelfgemaakte afweermiddel die u toelaat om het buitenleven te genieten zonder het ongemak van gebeten.

Herbal middel met Alcohol

Bezoek uw lokale heide-voedsel op te slaan en pick-up een kleine etherische olie fles van een van beide basilicum, jeneverbes, grenen, mirre of citronella. Koop een fles van 190-proof alcohol ofwel uw supermarkt of slijterij. Meng 2 1/2 eetl. olie en 1 kop van alcohol in een pot. Schud de pot gedurende twee minuten. Giet het in draagbare containers. dep altijd een beetje op je huid om ervoor te zorgen dat u een bijwerking die niet hebben. U kunt het ook gebruiken op uw kleding. Meng in andere essentiële oliën zoals pepermunt om de geur te controleren.

Middel met Oil

Als alternatief, mix je essentiële oliën met olie. Gebruik zonnebloemolie, olijfolie, wonderolie of citronella olie. Net als hierboven, gebruik 1 kopje olie met 2 1/2 eetl. etherische olie. Bewaar uw mix uit de buurt van hitte. Wees op uw hoede dat de invoering van deze oliën op uw kleren hen vlekken. Het is beter om te gebruiken op ongekleed lichaam regio's.

waarschuwingen

Als je zwanger bent, overleggen met uw arts voordat u een soort van muggen. Wees voorzichtig met de hoeveelheid essentiële olie je in je mix, omdat het irritatie van de huid kan veroorzaken. Test altijd uw middel op een klein stukje huid voordat u het allemaal voorbij. Je wilt niet dat je hele lichaam in te breken in de bijenkasten. De essentiële olie moet alleen maar tot maximaal 10 procent van het middel. De oplossing in de buurt van uw ogen niet te zetten. Na het zwemmen of een intensieve training, zult u nodig hebt om het opnieuw toe te passen.