Muggen die zich aangetrokken voelen tot Fruit

Muggen die zich aangetrokken voelen tot Fruit


Een vervelende zwerm muggen kunt u maaiende armen in de lucht. Muggen zijn er in vele soorten, van degenen die zich voeden met het bloed aan degenen die net als zoete dingen. Veel muggen dragen ziekte. Een rijp stuk fruit links op uw teller kan een uitnodiging die u niet wilt maken.

Black Flies

Zwarte vliegen zijn een soort mug genaamd "buffalo muggen." Ze voeden zich meestal op bloed van vee en andere dieren, maar de mannelijke zwarte vlieg ondersteunt zich op nectar en voelt zich aangetrokken tot fruit en bloemen. Een stuk fruit links op een teller is een aantrekkelijke maaltijd. De mannelijke mug is klein, slechts 1/16 inch, en heeft een gebogen boven de vorm. Het einde ervan lichaam vaak gezwollen en grijs.

Gall Gnats

Gall muggen zijn klein, met lange benen en antennes. Ze leggen hun eieren vaak ontleed groente, fruit en plantaardig materiaal. Als men zijn weg vindt in uw huis, kan het eieren op open fruit of kamerplanten te leggen. Deze types van muggen kunnen ook vernietigen potplanten.

Dark-winged varenrouwmug

Dark-winged varenrouwmug zijn net als muggen. Ze kunnen zwart, bruin of geel zijn en groeien ontleed organisch materiaal of rottend hout. De eieren worden individueel gelegd en broeden ongeveer drie dagen later. Eenmaal uitgekomen, ze samenkomen in donkere gebieden van een kamer. Ze kunnen zwerm om het fruit op uw toonbank en ook kamerplanten beschadigen.

muggen

Muggen zijn muggen ook wel bekend als "blind muggen." Ze zijn water- en eieren leggen en broeden in ondiepe poelen water. Bijna 3.000 eieren kunnen worden gelegd in een massa die 2-7 weken duurt om uit te komen. Ze worden aangetrokken tot het ontbinden van materie in het water, zoals stukjes fruit je zou achterlaten in de gootsteen.