MRSA Richtlijnen

MRSA staat voor methicilline-resistente Staphylococcus aureus, een bacterie resistent tegen de meeste antibiotica. Ook wel de stafylokok, MRSA-infecties normaal optreden in verband met de gezondheid omgevingen, zoals ziekenhuizen en verpleeghuizen. Een gemeenschap geassocieerd MRSA heeft onlangs aangetoond in mensen die niet in een ziekenhuis zijn geweest, maar in contact komen met anderen, zoals in sportscholen of kinderen in de kinderopvang.

Identificatie

Bij MRSA doet infecteren het lichaam, zullen bepaalde symptomen verschijnen. U zult merken kleine rode bultjes op de huid die een puistje of een kook kunnen lijken. Deze hobbels te vergroten snel met pus en worden gezwollen en pijnlijk. Het kookt kan overal op het lichaam verschijnen en kan levensbedreigend worden indien infectie dringt diep door in het lichaam waar het kan invloed hebben op vitale organen.

Behandeling

Krijg een arts of meldkamer snel als je een puistje of een kook die snel groeit en wordt rood en pijnlijk opmerken. De kook kan ook het gevoel warm aanvoelt. Andere symptomen van een ernstige stafylokok infectie zijn pijn op de borst, vermoeidheid, spierpijn, kortademigheid, hoofdpijn en koorts. De tests zullen worden uitgevoerd om te bevestigen wat bacteriën die de infectie veroorzaken. Weefsel uit het besmette gebied wordt genomen en getest samen met bloed en urine culturen. Pus wordt afgevoerd uit de geïnfecteerde kook en antibiotica voorgeschreven. Intraveneuze antibiotica krijgen als een ernstige MRSA-infectie gediagnosticeerd. Finish alle antibiotica, zelfs als u zich beter als het stoppen van de behandeling kan alle infectie in het lichaam niet doden te voelen, en kunnen bacteriën meer resistent zijn tegen antibiotica medicijnen te maken. Antibiotica die kunnen worden gebruikt voor de bestrijding van een MRSA-infectie zijn Septra, Bactrim, Zyvox en Vancocin.

het voorkomen

Het doen van eenvoudige preventiestrategieën gaat een lange weg in uzelf en uw gezin te beschermen tegen schadelijke infecties. Houd open wonden of zweren bedekt. De bacteriën in het lichaam door middel van open wonden of zweren en door het houden van hen bedekt u het risico op infectie te verminderen. Was de handen vaak, vooral wanneer het bezoeken van een verband met de gezondheid faciliteit. Gebruik geen persoonlijke voorwerpen zoals scheerapparaten, handdoeken, make-up of kleding niet te delen. Veeg atletische apparatuur met een opgeschoond veeg voor gebruik. Niet in een whirlpool met een persoon die een open wond heeft zitten. Carry kleine containers van de hand sanitizer met u, zodat u het kunt gebruiken na het duwen van een supermarkt kar, na pompen gas of het hanteren van restaurant menu's.