Motivatie fysieke oefeningen

Intentie kan actie gelijk als het gaat om het verkrijgen van een beweging op. Gewoon willen oefenen predisposes u de eerste stap te zetten - en de tweede en de rest. Maar er zijn omstandigheden die die goede bedoelingen saboteren alsmede degenen die je inspireren. Leren hoe je help jezelf gemotiveerd te blijven kan het verschil tussen fitness en de ongezonde alternatief te maken.

Best of Intentions

U kunt uw beste kilometerstand log die eerste weken na de resolutie van de New Year's, wanneer je intentie om te joggen of lopen dagelijks duwt u de deur uit. Maar dan is het leven gooit een paar obstakels, krijgt bedoeling begraven onder excuses en de sneakers worden begraven onder stofnesten. Een 2012 studie van de studenten aan de Penn State University concludeerde dat frequente schommelingen in de motivatie rechtstreeks van invloed op sportgedrag. De studie, gepubliceerd in het 'Journal of Sport & Exercise Psychology, "aanbevolen versterkende trainingsdoelen met ingebouwde gedrag zoals het lopen in plaats van rijden en het nemen van de trap in plaats van de lift. Sterke time-management vaardigheden en een even sterke wens om uit te werken gecorreleerd aan consistente oefening, maar een vervallen als gevolg van een examen of een belangrijke deadline papier, bijvoorbeeld, kan de motivatie te vervangen door schuld en spellen ramp voor een fitness-routine.

Zeven Motivatie Tricks

Veranker uw voornemen in actie om uw trainingsprogramma een kans om te vechten. De Mayo Clinic stelt een 7-punts actieplan om gemotiveerd te blijven. Het begint met het instellen van korte en lange termijn doelen. Begin klein, zodat je niet ontmoedigd en het werk tot uw meest ambitieuze oefening regime. Doe iets leuks dat je geniet - playing tennis kan troef sessies op de loopband voor u. Keep Moving - tv kijken terwijl u uw hometrainer pedaal. Track dagelijkse voortgang in een oefening dagboek. Vind een training maatje voor verantwoording en sociale interactie. Beloon jezelf door te genieten van uw runner hoog of het plannen van een golf vakantie. Spring terug in de schoot zwembad zo snel mogelijk wanneer u een sessie om het momentum gaande te houden missen.

Het creëren van de Win-Win

Je hebt een 50 procent kans op vallen oefenprogramma binnen zes maanden, volgens Dr Len Kravitz, oefening wetenschapper aan de Universiteit van New Mexico. Klop de odds van gaming het systeem in uw voordeel. Rokers, mensen met een ongezonde voeding, ernstig overgewicht mensen en minder-dan-vertrouwen sporters allemaal behoefte aan een multi-track strategie uit te oefenen naleving te waarborgen. Plan een geleidelijke, verstandige gewichtsverlies om mee te gaan met een gezond dieet en regelmatige trainingen. Doe wat nodig is om te stoppen met roken als u rookt. Afgezien van de voor de hand liggende gevaren voor de gezondheid, roken snijdt in je uithoudingsvermogen en tast het vertrouwen over het slagen in een lange-termijn fitness plan. Boost eigenwaarde met een personal trainer, die viert uw mijlpalen en raadt u over de ruwe plekken. Neem jazz of buikdansen, omdat ze je een goed gevoel. Word lid van een softbal team en werk je geweldig fielding.

Get Your Game On

Neem een ​​sport en het verhogen van uw motivatie exponentieel. Een studie gepubliceerd in het 2005 "Journal of American College Health" onderzocht het dilemma van een steeds sedentaire Amerikaanse bevolking. Onderzoekers vastgesteld dat deelname aan sport motiveert een diepere verbintenis om actief te blijven gedurende het hele leven dan een oefening programma doet. Sport worden meestal beschouwd leuke activiteiten in plaats van het middel tot een doel, zoals gewichtsverlies of omschreven spieren. Martial arts wedstrijd kunt u inspireren om yoga of gewichtheffen toe te voegen aan concurrerende vaardigheden te verbeteren. Uw moordende tennis verdubbelt team kan een dagelijkse jog aanmoedigen om uithoudingsvermogen op de baan . Weekend skiën of fietsen kan zijn beloningen voor het krijgen door middel van een zware week. Word lid van een volleybalteam of neem dinghy zeilen voor uw plezier en profiteren van de voordelen van een verblijf afgezwakt en trim.