Monster van Loch Ness Activiteiten voor Kinderen

Monster van Loch Ness Activiteiten voor Kinderen

Op verschillende momenten in de geschiedenis, is de mogelijkheid van een monster in de Schotse Loch Ness volledig ongelovig, hoog aangeschreven en wetenschappelijk ondervraagd, maar recent onderzoek door wetenschappers met behulp van geavanceerde apparatuur lijkt te zijn van de aanwezigheid van onverklaarbare objecten in het water onder te ondersteunen. Terwijl we het mysterie van het monster van Loch Ness in ons leven niet zou kunnen oplossen, kunnen we het gebruiken als een interessante case study om kinderen voort te stuwen in het gebied van wetenschap en ontdekking.

Dinosaur Activiteiten

In 1975, gerespecteerde Britse natuuronderzoeker Peter Scott vergeleek het monster van Loch Ness naar de 65-miljoen-jaar-oude plesiosaur, een bus-en kleinbedrijf reptiel van de dinosaurus tijdperk. Gebruik dit als een startpunt om uw kind te lanceren op een dinosaurus onderzoeksproject met de plesiosaur in het centrum. Lijst factoren die een prehistorisch reptiel in staat kan stellen om te overleven in de 21e eeuw. Zijn er nog andere oude dieren met plesiosaur kenmerken die kunnen worden leven in de loch? Teken en label ze. Onderzoek en bespreken de ontdekking van de zwangere plesiosaur fossiel gevonden in Kansas in 1987. Zou er soortgelijke aanwijzingen aan de onderkant van Loch Ness, en hoe zou een wetenschapper vinden?

Famous Hoaxes

De eens zo beroemde, inmiddels ontkracht 1934 foto van het monster van Loch Ness genomen door Londen arts R. Kenneth Wilson wordt algemeen beschouwd als de uitkomst van een ingewikkeld geplande hoax te zijn. Met deze ontwikkeling tot een eenheid studie over hoaxes en de resultaten daarvan prompt. Het duurde 60 jaar voor de intenties achter de beroemde Loch Ness foto aan het licht komen - zijn er andere hoaxes dat meer mensen voor de gek gehouden voor een langere periode? Wat voor soort mensen trekken uit deze grote hoaxes en hoeveel werk gaat het? Ga op een foto expeditie en proberen om misleidende foto's van gewone objecten te nemen.

Experimenten met Sonar

Het gebruik van meer geavanceerde methoden - waaronder sonar - wetenschappers zijn nog steeds op zoek het Loch Ness vandaag voor het bewijs dat er iets bijzonders leven daar. Onderzoek sonar en erachter te komen hoe het werkt en wie het gebruikt. Indien mogelijk, neem een ​​fishing expedition en gebruik een vis finder te zien hoe het gebruik van sonar om scholen vis te vinden onder het water. Praten over hoe dolfijnen, walvissen en vleermuizen gebruiken sonar om via hun respectieve omgevingen te navigeren. Bezoek een canyon en de praktijk schreeuwen in de wind en te luisteren naar de echo.

Tour een krant Office

De Londense Daily Mail was het tijdschrift die werd verleid tot het uitvoeren van de nep-foto van Nessie in 1934. Bezoek een lokaal nieuws kantoor en proberen om een ​​rondleiding te regelen. Indien mogelijk, praat met redacteuren en erachter te komen hoe nieuwsverhalen worden bevestigd en wat er gebeurt als het papier per ongeluk een onware verhaal draait op basis van foutieve fact-checking. Probeer een foto van iets nieuwswaardig te nemen en legt het met een waarheidsgetrouw bijschrift bij de plaatselijke krant. Zullen ze publiceren?