Monster Energy Drinks en Diarree

Monster Energy Drinks en Diarree

Monster energy drinks worden verkocht als een drank die energie toeneemt. Deze dranken zijn in verschillende smaken zoals toffee, mokka, thee en fruit en zijn regelmatig en suikervrije versies. Afhankelijk van welke variant die u kiest, deze producten bevatten verschillende bronnen van cafeïne, een natuurlijk stimulerend middel. Bijwerkingen van consumptie van grote hoeveelheden cafeïne of andere stimulerende middelen kunnen omvatten angst, slapeloosheid en gastro-intestinale problemen.

Monster Energy Drinks

Monster energy drinks bevatten een verscheidenheid van ingrediënten, waarvan een aantal je in al hun energie dranken te vinden. Deze omvatten panax ginseng, cafeïne, guarana, L-carnitine en taurine. De meerderheid van de vermeende energie die wordt opgewekt na het drinken van één van deze dranken kunnen worden toegeschreven aan cafeïne, die ook in guarana. Gelabeld een energie-mix door het bedrijf, deze mix van kruiden en genotmiddelen vormt 2.500 milligram in een enkele portie van Monster Energy Drink.

diarree Explained

Diarree, volgens de National Institute of Diabetes en spijsvertering en Kidney Diseases, is de ervaring van losse en waterige ontlasting ten minste drie keer per dag. Dit wordt veroorzaakt door de wanden van het colon niet voldoende vocht absorberen een normale stoelgang vormen. In plaats daarvan blijft de vloeistof in het spijsverteringsstelsel, waardoor de losse stoelgang. Virussen en bacteriën kunnen diarree veroorzaken, zoals kan voedselallergenen zoals melk voor sommige mensen.

Monster Relatie met diarree

Bepaalde stoffen en combinaties van ingrediënten zoals die in Monster Energy Drinks kan ook bijdragen aan diarree bij sommige mensen. De hoeveelheid cafeïne die typisch zijn voor deze dranken kan het equivalent van 14 blikjes cola zijn volgens de Johns Hopkins Medicine. Volgens de Nationale Federatie van Verenigingen High School staat, veel koolhydraten en cafeïnegehalte in energiedranken kan leiden tot gastro-intestinale klachten, zoals diarree. Een deel van dit effect wordt toegeschreven aan de lichte diuretische vermogen van cafeïne die vloeistof blijft in het spijsverteringskanaal, waardoor waterige diarree.

Behandeling en overwegingen

De eenvoudigste manier om diarree van energy drinks te voorkomen is om te voorkomen dat het drinken van deze dranken. Als u genieten van Monster Energy Drinks, consumeren ze in matige hoeveelheden kan helpen daling afleveringen van losse loopneus ontlasting. Over the counter anti-diarree medicatie kan ook helpen bij diarree eventueel maar mag niet worden gebruikt op een continue basis. Als je denkt dat je gevoelig voor de effecten van de kruiden in Monster Energy Drink zijn, overweeg dan het drinken van een cafeïnehoudende drank zoals ijsthee plaats.