Mold gerelateerde ziekte Treatment

Als u last heeft van schimmels ziekte, zijn er behandelingen die u kunt nemen om jezelf beter. Allergie voor schimmels komen vaak voor en sommige van de symptomen zijn: niezen, tranende ogen, jeukende huid, hoofdpijn, loopneus en misselijkheid. Een heleboel keer, schimmel allergieën onopgemerkt zijn verkeerd gediagnosticeerd als gewoon normale allergieën. Verschillende ziekten kunnen optreden met schimmel en ze zijn: giftige ziekten, schimmelgeur ziekten, pathogene infecties, aandoeningen van de luchtwegen, spijsverteringskanaal ziekten en reproductieve ziekten.

Verminder de Mold

Doordat de bron van het probleem, kan dit de belangrijkste behandeling voor sommige mensen. Als je muren die zijn tekenen van schimmel hebben, was ze naar beneden en de muur volledig drogen. Zich te ontdoen van oude boeken, tijdschriften, kleding en schoenen die niet meer in gebruik zijn.

Koop een luchtontvochtiger en gebruiken in de kelder of ergens anders te helpen elimineren het vocht die schimmel veroorzaakt. Gebruik kookgerei dat niet vasthouden aan vocht en zorg ervoor dat alle openingen naar de droger en uw fornuis zijn gericht op de buitenwereld. Gebruik altijd de kookplaat ontluchting tijdens het koken. Gebruik borax in uw wasmachine te helpen de kans op schimmel en vocht te verminderen. Bewaar nooit een artikel van kleding in een lade of nog enigszins vochtig.

Filter de Air

Vervang het filter vaker. Om de zes maanden is voldoende en zal helpen de allergenen te verminderen. U kunt ook filters die zijn ontworpen om allergenen in de lucht in de lucht vrij te kopen. U vindt er een filter willen, zoals HEPA dat koolstof blok dat helpt bij de vangst van de gassen die schimmel kan leiden heeft.

Elke goede kwaliteit filters die je dat de vangst kan je de schimmel in de lucht zal helpen met uw klachten. Er zijn ook elektrostatische filters voor uw huis zo goed, dat zal helpen, maar ze nodig hebben constante zorg en schoonmaak.

Medische behandeling

Als u een mild geval, is meestal geen medische behandeling nodig is. Een beetje werk op uw huis kan het probleem oplossen. Voor mensen met astma problemen, kunnen corticosteroïden worden gegeven aan klachten te voorkomen dat het erger. Orale anti-schimmel medicijnen worden gegeven aan mensen die de invasieve pulmonale aspergillose soort schimmel en voor mensen die last hebben van aspergilloma schimmel kan een operatie nodig hebben om de mal schade te verwijderen.

Als u niet zeker weet wat voor soort schimmel ziekte die je hebt, zoek professionele hulp met een vertrouwde arts, zodat hij kan bepalen wat voor soort behandeling nodig is. Er zijn verschillende symptomen en complicaties verschillende stadia van de verschillende soorten schimmels. De beste manier om nog meer problemen op te lossen is door eerst het nemen van de juiste stappen bij het wegwerken van de bron van uw huis.