Mocht You Keep Your Back elleboog omhoog of omlaag Terwijl Swinging?

Mocht You Keep Your Back elleboog omhoog of omlaag Terwijl Swinging?

Volgens de "USA Today," het raken van een honkbal is het moeilijkste wat te doen in de sport. Honkbal coaches en spelers gebruik maken van vele technieken in een poging om de bal beter en veel van die strategieën leiden tot ernstig debat te raken. Of hitters hun rug elleboog omhoog of omlaag terwijl swingende is één van de grootste debatten tussen spelers en coaches moeten houden.

Elbow posities

De achterkant elleboog verwijst naar de elleboog van de hand op de top als het grijpen van een vleermuis. Voor een rechtshandige hitter, het slaan kant is de goede kant, zodat de rechter elleboog is de back elleboog. Omdat hitters staan ​​tegenover de plaat, de top de hand elleboog wordt de rug elleboog tijdens de houding en de daaropvolgende swing. Elke positie met de rug elleboog en onderarm parallel aan de grond of hoger wordt beschouwd waarbij de elleboog. Dit betekent dat de elleboog wordt geacht te zijn als het recht wijst rug of op enig hoger dan rechte rug; een punt lager dan dat wordt beschouwd als zwaaien met de elleboog naar beneden.

Het houden van de elleboog omhoog

Swinging met de back-up elleboog is een populaire coaching uitdrukking vaak gebruikt door de jeugd honkbal coaches, volgens baseball coach Rich Taylor. Dit formulier is bedoeld om hitters te leren op de hoogte blijven van de bal door hen te helpen hun top de hand meer te gebruiken. Voor sommige hitters de techniek effectief en voelt comfortabel; Maar Taylor merkt op dat het houden van de elleboog omhoog kan ook leiden tot een tragere vleermuis, swingende onder de bal en het missen van de bal. Dit is voornamelijk te wijten aan hitters laten vallen van de elleboog voor de swing en het krijgen van uit balans, dingen die kunnen gebeuren, ongeacht het starten van stijl.

Het houden van de Back Elbow omlaag

Voorstanders van het starten de schommel en slingeren met de rug naar beneden elleboog zeggen dat de techniek maakt een meer directe weg naar de bal, hetgeen resulteert in een schommel niveau, volgens Taylor. De problemen houden van de elleboog omlaag tijdens de swing resultaat van de speler nog dompelen van de achterzijde. Dit dompelen leidt tot een zware swing, zoals het beslag lijkt erop dat hij is swingend up op de bal. Dit leidt tot het zijn uit balans, het zicht van de bal te verliezen en wordt goed onder de bal op de schommel.

Flexibiliteit

Volgens baseball coach Jack Mankin, beide versies van de elleboog posities daadwerkelijk kan gelijk hebben, afhankelijk van de speler swingende de vleermuis. Mankin suggereert dat spelers die een grote stap en het gewicht verschuiving te nemen met de elleboog naar beneden stijl, terwijl spelers die gewoon stil te blijven en hebben een kleine stap beter af met de elleboog omhoog zou zijn. De sleutel tot de schommel is het vinden van een comfortabele positie voor elke speler, met de elleboog omhoog of omlaag, en het dupliceren van de swing tijdens een verblijf in evenwicht gehouden over het hele lichaam.