Mocht u Verband een Cut of dat er lucht krijgen om het?

Mocht u Verband een Cut of dat er lucht krijgen om het?


Als mensen snijwonden of schaafwonden tegenkomen, ze vaak af of het beter is om de wond bandage of laat het blootgesteld aan de lucht te laten krijgen in de wond. Elke optie dient op bepaalde tijden, afhankelijk van de snede en het gebied waar het voorkomt. Het is altijd belangrijk om een ​​wond schoon te maken en voor het kiezen van welke optie te gebruiken voor genezing doeleinden.

Vergelijking

Verbanden houden wonden vochtiger dan ze te laten drogen. Ze beschermen ook wonden tegen verdere schade. Omdat bandages helpen wonden vochtig, worden ze vaak gebruikt voor diepe sneden dat een litteken zou kunnen verlaten. Volgens Family Doctor.org, wordt het vocht uit een bandage helpen voorkomen littekens uit de wond. Volgens de Mayo Clinic, het blootstellen van wonden aan de lucht vaak helpt hen sneller genezen.

Details van Verbanden

Verbanden zijn ideaal voor bepaalde vormen van snij- en schaafwonden. Als de cut is op een plek waarschijnlijk vies te worden, zoals op knokkels of handen, een bandage helpt om de wond schoon. Een bandage is ook ideaal voor een snit die is bloeden, of nog steeds regelmatig bloeden. Als een doorgesneden op een gewricht of een andere plaats in het lichaam die gevoelig zijn jarred, een verband werkt ook goed omdat het verdere schade aan de wond voorkomt.

Met behulp van Zalven

Veel mensen van toepassing antibiotische zalf op een snee om infectie te voorkomen. Antibiotica crèmes helpen om bezuinigingen schoon en toe te voegen vocht aan de bezuinigingen om hen te helpen te genezen en littekens te voorkomen. Een bandage kan helpen om de zalf wrijven af ​​op kleding of voorwerpen.

Het schoonmaken van Wonden

Volgens de Mayo Clinic, als je een snee te krijgen of te schrapen, de eerste druk uit te oefenen op de wond om het bloeden te stoppen. Na dat, het reinigen van de snede met water, het vermijden van zeep, die irritaties kunnen veroorzaken. Bij gebruik van een bandage, veranderen vaak zo de cut zal worden afgedekt met een schone, droge bandage te allen tijde.