Mixed Martial Arts Scholen in Maryland

Mixed Martial Arts Scholen in Maryland


Maryland is een welvarende staat in het midden van de Atlantische Oceaan. Op de sport-front, Maryland is bekend om zijn Major League Baseball en NFL teams. Echter, de "Vrijstaat" biedt ook een aantal van de beste mixed martial arts training kansen in de mid-Atlantische regio.

Lloyd Irvin's Martial Arts Academy

Lloyd Irvin's Martial Arts Academy biedt een martial arts curriculum dat is gecentreerd rond Muay Thai en Braziliaans Jiu Jitsu. De scholen primaire doelstelling is om studenten in een vechtstijl die gemakkelijk kan worden aangepast voor gebruik in georganiseerde competitie en de echte wereld "street" situaties te instrueren. De school heeft ook vestigingen in Virginia en Washington, DC, waar hun competitieve team heeft een reputatie als de beste in de hoofdstad gebied. Lloyd Irvin heeft gunstige write-ups ontvangen in diverse lokale en nationale publicaties. Naast het Muay Thai en Jiu Jitsu, Lloyd Irvin biedt ook instructie in het worstelen, judo, worstelen en MMA-gevechten. Inschrijving staat open voor volwassenen van elk niveau.

Lloyd Irvin's Martial Arts Academy
6333 Old Branch Ave., Suite 302
Camp Springs, MD 20748
301-449-5425
lloydirvin.com

Baltimore Martial Arts Academy

De Baltimore Martial Arts Academy biedt professionele opleiding in de mixed martial arts en een verscheidenheid van andere stijlen en disciplines. De academie biedt serieuze training; echter, streeft ook naar een positieve, ego-vrije omgeving te bieden voor de vechtsport studenten om te leren en te groeien in. Toelating tot de academie staat open voor mannen en vrouwen van alle niveaus en kinderen vanaf 4. Naast mixed martial arts, de academie biedt ook instructie in Karate, Kung Fu, Aikido, Kickboxing en Jiu Jitsu, onder andere disciplines.

Baltimore Martial Arts Academy
8450 Baltimore National Pike
Ellicott City, MD 21043
410-465-7799
baltimoremartialarts.com

Jeff Gordon's Mixed Martial Arts Academy

Jeff Gordon's Mixed Martial Arts Academy is een full-service martial arts school dat Maryland en Washington, DC, gebied gelijk worden geserveerd. De school biedt instructie in MMA techniek evenals de Braziliaanse Jiu Jitsu, Judo, Sambo, Boksen en Krav Maga. De school is gehuisvest in een state-of-the-art 9000-square-foot trainingsfaciliteit en heeft een aantal van de meest gerenommeerde instructeurs in de regio. Inschrijving aan de academie staat open voor mannen en vrouwen van alle niveaus en kinderen vanaf 7.

Jeff Gordon's Mixed Martial Arts Academy
200 Girard St.
Gaithersburg, MD 20877
301-330-5425
jeffgordonmma.com

Ferocity Mixed Martial Arts

Ferocity MMA is een Maryland-gebaseerde martial arts school die officieel is aangesloten bij de Gracies, die bekend staan ​​als de eerste familie van de Braziliaanse Jiu Jitsu. Het nemen van Gracie als centraal stijl, de school blijft zich inzetten voor een verblijf op de voorgrond van mixed martial arts training en techniek. In aanvulling op Gracie, opleiding op de school bevat elementen van het boksen, Muay Thai, kickboksen en worstelen. Terwijl de school zorgt voor een niveau van de opleiding die bestemd zijn voor serieuze aspirant MMA vechters, iedereen is welkom om te trainen en programma's kunnen worden aangepast aan iemands individuele behoeften en vaardigheidsniveau. Entree op de academie staat open voor mannen en vrouwen van alle niveaus als kinderen ouder dan 6.

Ferocity Mixed Martial Arts
9700 reisterstown Road, Suite B
Owings Mills, MD 21117
ferocitymmaclub.com