Minnesota Youth Vuurwapens Safety Training

In Minnesota, kunnen jongeren die een belang hebben in vuurwapens en de jacht hebben een vergunning ontvangen na het voltooien van een vuurwapens veiligheidstraining.

Cursus

De vuurwapens veiligheid cursus is een minimum van 12 uur. Sommige onderwerpen besproken hoe je een vuurwapen, veiligheidsmaatregelen, en hoe verantwoordelijk te zijn bij de jacht gebruiken. De klasse zal leren in een klaslokaal, evenals ervaring in het veld. Het kind zal ook de gelegenheid om te oefenen met behulp van een geweer op een afstand.

eisen

Jongeren moeten minstens 11 jaar oud zijn om de cursus te nemen en een vergunning te ontvangen. In staat zijn om een ​​vuurwapen te gebruiken, moet jongeren een Ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen Vuurwapens certificering van het bijwonen van de cursus, of een Leerling Hunter Validation hebben.

Apprentice Hunter Validation

The Apprentice Hunter Validation laat een jeugd tot een jaar vergunning om de jacht te gaan, zelfs als ze niet over een Firearms veiligheidscertificaat hebben. De jongeren moeten ouder zijn dan 12 jaar en met een licentie voor volwassenen jager.

vergoedingen

De kosten van het nemen van de vuurwapens Safety Course varieert van $ 7,50 tot $ 15. Dit is inbegrepen in de klas door de instructeur.

Wanneer

De lessen worden twee keer per jaar aangeboden. Klassen in het voorjaar worden aangeboden in februari en de herfst klassen zijn beschikbaar in juli.