Minnesota sneeuwscooter Safety for Kids

Minnesota sneeuwscooter Safety for Kids

Terwijl de American Academy of Pediatrics sterk ontmoedigt kinderen van 16 jaar en jonger uit operationele sneeuwscooters, Minnesota staatswet toestaat vanwege de enorme populariteit van de wintersport. De staat ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen heeft een verplichte opleiding in een gezamenlijke inspanning tussen ambtenaren en gekruid sneeuwscooter operators vrijwilligerswerk als trainers om de jeugd voor te bereiden op sneeuwscooter operatie.

Opleiding

Minnesota staatswet vereist certificering training in het juiste gebruik en de behandeling van sneeuwscooters voor iedereen die geboren zijn na 31 december 1976, op basis van de stand van de Department of Natural Resources website. Dit geldt ook voor kinderen van 11 tot en met 15, die niet in aanmerking komen voor een vergunning om een ​​auto te besturen, maar kan certificering te verkrijgen op een sneeuwscooter rijden duizenden mijlen van de paden van de staat. Twee training opties bestaan: Een traditionele klassikale omgeving met ten minste acht uur instructie voldoen aan meer dan twee keer voorafgaand aan de voltooiing samen met een rijden prestatieklasse. Een CD-gebaseerde trainingsprogramma gevolgd door een manege prestatie demonstratie is ook beschikbaar.

juridische parameters

Kinderen van 12 en 13 kunnen sneeuwscooters rijden in Minnesota op voorwaarde dat een volwassene rider - een ouder, voogd of de houder van een veiligheidscertificaat ouder dan 18 jaar, die niet hoeft te worden een familielid of specifiek door de moedermaatschappij aangewezen - is aan boord om controle te nemen of directe bediening van de sneeuwscooter in geval van nood de jeugd, volgens de Raad Minnesota Safety. Voor kinderen onder de leeftijd van 12, is rijden toegestaan, maar alleen onder leiding van een ouder of iemand in het bijzonder door de moedermaatschappij aangewezen. Alle kinderen moeten een helm dragen. Dit vereiste wordt alleen afgeweken op de leeftijd van 18, maar is nog steeds aanbevolen.

Safe Operation

De Minnesota United Snowmobilers Association biedt de volgende veiligheidstips voor kinderen en volwassenen te volgen: geen alcohol of drugs tijdens het rijden, weet trail terrein, rijden voor de voorwaarden, vermijd meren en rivieren vroeg en laat in de bevriezing seizoen, blijf op gemarkeerde paden en ga langzaam. Minnesota maximale sneeuwscooter snelheid is 50 kilometer per uur. 'S nachts rijden moet worden gedaan bij lagere snelheden.

Crossing Public Roads

De kruising van de openbare weg bij het bedienen van een sneeuwscooter gevaarlijk kan zijn. Minnesota wet heeft bepaalde leeftijd eisen die worden toegelicht in gemakkelijk te begrijpen parameters op de Minnesota Verenigde Snowmobilers Association website. Kinderen moeten minstens 14 jaar zijn en moet de staat de veiligheid van de certificering hebben doorstaan ​​voordat ze worden toegestaan ​​om een ​​sneeuwscooter over een openbare weg te rijden. Kinderen van 12 en 13 kunnen niet kruisen de openbare weg, zelfs als ze de staat veiligheid certificering.

Cold Weather Voorbereiding

De website Kids Health vertelt ons dat de kinderen hebben een verhoogd risico op bevriezing op de vingers, tenen, oren, neus en wangen dan volwassenen. Kinderen rijden sneeuwscooters moeten warm te kleden in lagen en niet bovenmatig veel tijd doorbrengen in extreme weersomstandigheden. Kids Health beveelt ook bril om de ogen te beschermen en waarschuwt dat alleen goedgekeurd voor gemotoriseerde voertuigen helmen - en niet helmen voor fietsen - moet worden gedragen door kinderen.