Minnesota Crappie Fishing Guide

Minnesota Crappie Fishing Guide


De twee meest voorkomende vissoorten in Minnesota zijn crappies en zonnebaars. Crappies zijn een favoriet van vele vissers, voor een deel voor hun heerlijke smaak, maar ook omdat ze kunnen worden gevangen met relatief gemak, vooral tijdens het voorjaar. Dat is wanneer de vis zijn ondiep en voorspelbare locaties. Maar vissers kunnen vinden en vang ze het hele jaar door in Minnesota.

spots

Lichamen van water in het centrum van Minnesota zijn het meest gastvrij crappies, terwijl meren in het noordoostelijke deel van de staat over het algemeen te diep en koud om grote crappie bevolking te houden. Toch kunnen crappies te vinden in bijna elke hoek van de staat, vaak rond ondergedompeld of opkomende vegetatie. Warm, helder water is het beste. Crappie vissen in Minnesota over het algemeen is het beste in het voorjaar, na de temperatuur van het water raakt 59 graden. Zodra het water opwarmt tot dat niveau, crappies verhuizen naar ondiepe gebieden, waar ze zijn vooral gevoelig voor vissers. De periode van vijf weken tussen mei en begin juni is vaak het beste voor crappies in de staat.

Beyond the Shallows

Crappies hoofd voor dieper water zodra de temperatuur van het water verwarmt in de hoge jaren '60, en het is op dit moment dat veel vissers hen stoppen met het nastreven. Hoewel het waar is dat crappies zijn moeilijker te vinden nadat ze het ondiepe water te verlaten, kunnen ze nog steeds worden gevangen. De eerste stap is om scholen crappies, en de beste plekken te vinden om te kijken rond onkruid randen, drop-offs en de belangrijkste-lake eilanden. Zoek de bodem, begint ongeveer halverwege tussen het oppervlak van het water en de bodem.

Lakes

Vele meren houden crappie populaties die cyclisch van aard zijn. Deze meren bieden dynamiet vissen voor een jaar of twee, en dan bieden zo-zo de visserij voor een paar jaar. Echter, er zijn een aantal meren die schijnen. Een daarvan is Upper Red Lake, die is gelegen in het noordwesten van Minnesota. Leech Lake heeft ook goede crappie bevolking, net als Rainy Lake op de Canadese grens. Echter, vissers kunnen waarschijnlijk crappie hot spots dichter bij huis te vinden. Let wel dat als woord krijgt over een hot crappie hapje, is het waarschijnlijk de vis zal zwaar onder druk zijn en de goede vissen zal niet lang duren.

uitrusting

Lichtapparatuur is standaard voor crappies, omdat ze bijna nooit meer wegen dan 2 pond. Vier- tot 6-lb. monofilament lijn is goed, en het moet worden gespoold op ultralight of lichte actie hengels. Crappie witvissen zijn de meest populaire aas keuze het hele jaar door, en ze moeten worden gevangen op een duidelijke haak onder een bobber. Als u op zoek bent naar scholen crappies, een mal en minnow gegoten, bestuurd of dreef rond vegetatie is een goede optie. Crappies zijn opportunistische feeders en zal bijten de hele dag door, hoewel weinig licht de neiging om de beste beten bieden.

reglement

De crappie seizoen loopt het hele jaar in Minnesota, hoewel het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen heeft te sluiten sommige gebieden in het voorjaar, wanneer crappies paaien in ondiep water en zijn bijzonder gevoelig voor visserijdruk. Als bepaalde gebieden gesloten zijn, weet je door het grote aantal van de borden die zijn geplaatst. De statewide limiet is 10 crappies per dag, hoewel sommige meren hebben verschillende lengte en de dagelijkse limieten. Controleer de regeling van de visserij handboek voor alle meren die voorschriften verschillen van de gehele staat regels te hebben.