Mind Vermogen Techniek

Geestkracht technieken zijn nuttig manieren om je geest helder, positieve energie aan te trekken, en het verbeteren van je relaties, carrière en de algemene manier van leven. Er zijn een aantal geesteskracht technieken te gebruiken op een dagelijkse basis die niet veel tijd en energie vereisen. Met behulp van deze technieken zullen u revitaliseren, zodat u uw leven met een verhoogde helderheid, positiviteit en kracht.

Meditatie

Meditatie is een manier om te communiceren met je onderbewuste, terwijl het bevorderen van ontspanning van lichaam en geest. Meditatie is het meest effectief als je klaar bent in een rustige omgeving die u toelaat om zich te concentreren, zonder teveel lawaai of afleiding. Tijdens het mediteren, focus op iets eenvoudigs als je adem in en uit je lichaam. Als u specifieke doelen die je zou willen realiseren, dan is meditatie een constructief instrument voor de erkenning en die aspiraties te bevestigen. Gebruik meditatie tijd om bevestigende uitspraken voor jezelf, zoals: "Ik ben een creatief persoon," of herhalen "Ik verdien deze promotie." De verklaringen moeten aansluiten bij wat je wilt bereiken, of ze moeten aanpakken wat is zorgwekkend u. Het beste is om meditatie rechts te gebruiken voor het slapen gaan, zodat je geest zal blijven om na te denken over uw affirmaties terwijl je slaapt en de positieve energie zal over te dragen naar de volgende ochtend.

Visual Technieken

Het visualiseren van je doelen als iets wat je al hebt bereikt, is een andere manier om het succes van uw affirmaties te versterken. Afbeelden van je ambities hebt u ze krijgen sneller en met meer gemak, terwijl het verhogen van je zelfvertrouwen. Een andere nuttige techniek is dagelijks op te schrijven je doelen vijf keer of meer, zodat je ze fysiek kunnen zien. Ook schrijf je doelen en laat ze in het oog springende plaats, bijvoorbeeld op de koelkast deur, auto dashboard of bureau, als aanmoediging en een dagelijkse herinnering van uw doelen.

positieve woorden

Bij het maken van uw doelen, gebruiken specifieke woorden die aspecten van uw intenties en objectief te beschrijven. Dit uiteindelijk zal u helpen uw doelen door te verduidelijken precies wat je moet doen om deze te bereiken te bereiken. Zorg ervoor dat u gebruik maakt van positieve, assertief en definitieve taal. Bijvoorbeeld, zeggen: "Ik ben", "ik doe", "zal ik," in plaats van "Ik zal het proberen" of "ik mag." Vergeet niet dat geduld en een geloof in je eigen mogelijkheden zullen u helpen om een ​​meer evenwichtige individu, en zal helpen om uw doelen te realiseren.