Milk Thistle & amp; Paardebloem op een lege maag

Milk Thistle & amp; Paardebloem op een lege maag

Paardebloem en mariadistel planten zijn leden van dezelfde plantenfamilie, Compositae. Ze is ontstaan ​​in Europa en nu in het wild groeien in Noord-Amerika, volgens geneeskrachtig kruid Info. Ondanks hun reputatie als onkruid, ze zijn allebei waardevolle geneeskrachtige kruiden. Voordat u begint aan een geneeskrachtige kruiden of supplementen te nemen, raadpleeg dan uw zorgverlener voor instructies.

Milk Thistle & Dandelion

Paardebloem en melkdistel worden traditioneel gebruikt voor de behandeling van verschillende aandoeningen lever, maar elk heeft een aantal andere medicinale toepassingen. De website van de Memorial Sloan-Kettering Cancer Center of MSKCC zegt paardenbloem wordt algemeen gebruikt als leverbehandeling en behandeling van kanker, diabetes, eczeem, maagdarmstoornissen en reumatoïde artritis. De site meldt ook dat mariadistel wordt gebruikt voor de preventie van kanker, alcoholisme, levercirrose, voedselvergiftiging, hepatitis en indigestie. Echter, het Nationaal Centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde, of NCCAM, website zegt zowel kruiden kunnen de maagklachten wanneer genomen. Dit kan worden vermeden als de supplementen worden ingenomen met voedsel.

Onderzoek

De NCCAM heeft een aantal klinische studies over het gebruik van mariadistel aan verschillende aandoeningen te behandelen gefinancierd, en de resultaten lijken veelbelovend. Het suggereert dat er meer onderzoek worden gedaan voordat het kruid kan worden aanbevolen. En hoewel paardebloem heeft een aloude traditie van het medicinaal gebruik, de NCCAM site beweert er geen klinisch bewijs dat het werkt bij de behandeling van medische aandoeningen.

Mogelijke bijwerkingen

De MSKCC website meldt dat paardebloem en mariadistel een verstoorde maag of milde diarree kunnen veroorzaken wanneer genomen. Potentieel, deze kunnen worden voorkomen door het nemen van de supplementen bij de maaltijden. Andere mogelijke bijwerkingen worden beschreven op de Amerikaanse National Library of Medicine, of USNLM, de website van het verlagen van de bloedsuikerspiegel en potentiële overmatig bloeden.

potentiële Interacties

Paardenbloem kan schadelijke interacties met andere kruiden en medicijnen hebben, zegt de USNLM website. De site waarschuwt mensen die antibiotica, medicijnen voor diabetes, diuretica, lithium, medicijnen voor het hart zoals digoxine, corticosteroïden, nicotine, bloedverdunners, cholesterolverlagende medicijnen, anti-inflammatoire middelen, bepaalde maagzuurremmers, antikankermiddelen, eetlustremmers, laxeermiddelen en jicht medicijnen om te voorkomen dat paardenbloem. De Universiteit van Maryland Medical Center, of UMMC, website waarschuwt mensen die allergie drugs, medicijnen voor hoge cholesterol, anti-angst medicijnen, bloedverdunners, sommige kanker drugs, antipsychotica en inbeslagneming medicijnen om te voorkomen dat mariadistel, vanwege mogelijke interacties. Mocht u vragen hebben over de vraag of paardenbloem en mariadistel schadelijk interactie met medicijnen of supplementen die je neemt, bespreek het met een apotheker of zorgverzekeraar te hebben.

formulieren Gebruikt

Paardebloem kan worden gevonden als verse bladeren, droge bladeren, gedroogde wortel, blad tinctuur, wortel tinctuur en gestandaardiseerd in poedervorm extract vormen, volgens de UMMC website. De site zegt ook dat mariadistel is verkrijgbaar in capsules, gestandaardiseerde gedroogd kruid, vloeibaar extract en tinctuur. Beide kunnen ook worden gemaakt in thee.

overwegingen

Volgens de NCCAM website, moeten mensen met een bekende allergie voor andere leden van de plant familie Compositae zoals kamille, chrysanten, duizendblad, moederkruid, ambrosia, goudsbloem of daisy geen gebruik van paardebloem en mariadistel. Zij kunnen ook een allergische reactie veroorzaken. Allergische reacties kunnen optreden, zelfs als een stof al eerder is gebruikt met geen reactie. Let op tekenen van zwelling van de lippen, tong, keel, gezicht of een uitslag. Als een van deze zich voordoen, stoppen met het gebruik van kruiden en neem contact op met uw zorgverzekeraar.