Militaire push-ups en sit-ups Training Program

Militair personeel vaak gerekend tot een van de meest afgezwakt en fit mensen in de Verenigde Staten. Dit komt gedeeltelijk uit een onophoudelijke workoutregime opgelegd door het Amerikaanse leger. Twee veel voorkomende stukken van dit regime zijn sit-ups en push-ups.

Opdrukken

Een militaire training regime omvat uitgebreide sets van push-ups genaamd "supersets." Militaire trainers aanraden om drie types van push-ups: regelmatig push-ups, brede push-ups (waarin je de afstand tussen je handen te verbreden op de grond) en dicht / triceps push-ups (waar breng je de handen dicht bij elkaar de triceps).

Sit ups

Supersets voor sit-ups zijn ook een drieledige regime, met inbegrip van regelmatige sit-ups.

Ook inbegrepen zijn reverse crunches, waarin je plat op de vloer met je onderrug gedrukt op de grond. Van daar, plaats je handen naast je hoofd of uitgebreid plat op je lichaam. Met je voeten gekruist op de enkels, til je je voeten van de grond tot je knieën in een hoek van 90 graden worden geplaatst. Druk je onderrug op de grond om de buikspieren samentrekken, en laat je benen terug naar de oorspronkelijke positie terug te zetten.

De derde sit-up aanbevolen is een dubbele crunch, waarin je op je rug liggen met gebogen knieën liggen en steek je voeten bij de enkels. Van daar, adem uit als je krullen je benen naar je borst en til je de schouders van de vloer. Vervolgens breng je benen en schouders terug te keren naar vormen.

Sit-Up en Push-Up Supersets

Om een ​​echte bereiken "superset," militaire trainers raden het volgende te doen non-stop 5-10 keer:
--10 Regelmatig push-ups
--10 Regelmatig sit-ups
--10 Brede push-ups
--10 Reverse crunches
--10 Dicht / triceps push-ups
--10 Dubbele crunches

Door het doen van de bovengenoemde vijf keer, zul je 150 push-ups en 150 sit-ups in iets meer dan 10 minuten hebt voltooid.