Militaire M1948 Kitchen Tent Instructions

De M1948 keuken tent is een all-weather tent ontworpen om te voorkomen dat vliegen en andere insecten van het invoeren van de puinhoop en keuken gebieden. Schermen worden gebruikt om de luchtstroom mogelijk te maken door middel van de tent terwijl insecten buiten. Aanwijzingen voor deze tent onder meer installatie en bediening, preventief onderhoud, reparatie en de beschrijving van specifieke instrumenten die worden gebruikt voor onderhoud en reparatie.

instructies

Locatie en montage

1 Kies een vlak gebied dat een hoge ligging ten opzichte van de rest van het bivak site om een ​​goede afwatering te garanderen. Gebieden om te voorkomen dat zijn een droge kreek bedden die het risico van plotselinge overstromingen en aan de voet van een klif waar de rots dia's zijn mogelijk.

2 Leg de tent secties plat op de grond. De montage van de tent bestaat uit vijf personen en duurt ongeveer een uur.

3 Sluit secties samen, plaatst de polen door middel van de juiste grommets en til de polen in een verticale positie.

4 Gebruik scheerlijnen rond de omtrek om de tent vast te zetten. Zodra het frame en het hoofdlichaam stukken zijn opgesteld, kan de gevel desgewenst aangesloten en de tent is klaar voor gebruik.

operatie

5 Til de zijwanden aan de voortent positie in extreem hoge temperaturen aan de ventilatie te verbeteren. Het wordt aanbevolen dat de zijkant uit de buurt van direct zonlicht worden opgeheven. Anytime de tent panelen zijn omhoog, moeten de insectengaas op zijn plaats.

6 Lager en zet de zijwanden in extreme koude weer. De ingang moet niet direct met de wind mee zijn. Sneeuw heeft de neiging te drijven aan de achterzijde en kan de ingang blokkeren.

7 Graaf een geul rond de tent in natte klimaten zowel stilstaand water, welke ziekte, en overstromingen bevordert voorkomen.

Preventief onderhoud en reparatie

8 Kijk voor gaten en scheuren in het doek en screening. Vind kleine problemen en corrigeren voordat ze grote reparatie problemen.

9 Controleer op en categoriseren lekken. Lekken zijn gecategoriseerd als klasse I, II of III. Een klasse I lekken heeft kwel, maar geen druppels; een klasse II lek vormen daalt, maar de druppels niet druppelen; en een lek wordt beschouwd als klasse III als druppels worden gevormd en ze druppelen.

10 Controleer op ontbrekende of gebroken onderdelen. Repareer of vervang ze indien nodig. De reparatieset voor de tent bestaat uit onderdelen, stukken van doek, een priem en zware draad. Vervang panelen met grote scheuren en gebroken onderdelen. Naai kleine tranen met een doek patch en een priem. Vervang beschadigde grommets met behulp van een tule tool.