Mijn zwaarste Workout: Olympische Triple Jumper Christian Taylor

Mijn zwaarste Workout: Olympische Triple Jumper Christian Taylor

Overzicht

Hoewel hij is ook een top-notch concurrent in het verspringen en de 400-meter relay, Christian Taylor kneep zijn doelen: Nu wil hij het wereldrecord verslaan in het hinkstapspringen.

"Coach zegt dat het beter is te overschrijden in een dan het gemiddelde in meerdere zijn," zegt hij.

En dat de Fayatteville, Ga. Moedertaal heeft. Taylor's persoonlijke beste, 17.96, won hij goud op het WK in Zuid-Korea in 2011. Uiteindelijk is hij op zoek naar boven het wereldrecord, door Jonathan Edwards vastgesteld op 18,29 in 1995.

Hij hoopt dat de Olympische drukte zal helpen zich te hem autoliefhebbers aan hun trekken.

"Dat is mijn brandstof, mijn energie bron," legt hij uit. "Ik ben een groot voorstander van het voeden van de energie van de mensen om je heen."

Het andere ding dat hem zal helpen vliegen? A 2 minuten boor dat hij graag doet met Will Claye, een voormalige teamgenoot van Taylor's aan de Universiteit van Florida, die ook zal worden die de VS in Londen.

De boor is een serie sprongen die consistentie, uithoudingsvermogen en mentale weerbaarheid test. Het doel is om hetzelfde merk te raken zo vaak als je kunt. "Het is echt een intensieve training," zegt Taylor. "Na de eerste minuut, als het je echt raakt, je gewoon opgebrand."

Het is dat soort macht dat hij gebruikte om zichzelf voort te bewegen naar de top.

"Ik zou niet noem mezelf een concurrent of een atleet als ik niet proberen om de beste te zijn, ooit," zegt hij. "Ik voel me alsof ik vliegen, en ik krijg zo opgewonden dat ik wil naar beneden terug te komen en te zien waar ik ben."

zijn Workout

De boor is eenvoudig, maar vermoeiend. Taylor herhaalt een drievoudige sprong zo vaak als hij kan in twee minuten. Zodra hij raakt het zand, rent hij terug naar het startpunt merk en herhalingen, in een poging om hetzelfde merk elke keer raken. Hij treedt twee sets (met een 20 minuten rust tussen, gewoon omdat het zo ruw). In twee minuten, schat hij dat hij krijgt ongeveer 20 sprongen in.

De sprong boor is onderdeel van een regime dat veel technische werk, sprinten en springen omvat. Zijn warm-up duurt ongeveer 45 minuten (weinig grenzen, versnellingen, 60-75 meter sprint). Daarna gaat hij naar de baan voor light drills, staande lange sprongen, afwisselend grenzen, kleine dingen om wakker te worden van de fast-twitch spieren. Dat is wanneer hij begint te gaan op de verschillende sprong boren, zoals hierboven. Maar hij voegt ook medicijnen bal boren, evenals gewichten werken.

Doe het zelf

Te werken aan uw springen macht, probeer deze sprong en sprint workout voor stervelingen. Na 15 minuten dynamische warming-up van het licht lopen, lunges en squats, ga dan naar een track, doe een piramide van sprints: 100m, 200m, 400m, 200m, 100m. Doe dan een lichte run voor ongeveer 10 minuten. Werk af met een serie sprongen: 5 staan ‚Äč‚Äčlange sprongen, 5 verticale sprongen, en 5 single-leg springt aan elke kant. Doe het circuit twee keer na als je je goed voelt.