Mijn Lower Back Hurts Altijd Na Basketball

Mijn Lower Back Hurts Altijd Na Basketball

Basketbal vertegenwoordigt een aërobe sport die verschillende gezondheidsvoordelen, waaronder verbeterde botsterkte en het vermogen om snel calorieën te verbranden, maar de plotselinge bewegingen en schokken vereiste bewegingen van basketbal vaak tot stammen die lage rugpijn biedt. Terwijl de meeste pijn in de rug remedies onder meer rust en niet-recept pijnstillers, kan een operatie nodig zijn in sommige gevallen om hulp te bieden. Begrijp uw opties voor lage rugpijn met het oog op uw welzijn te garanderen.

Basketbal en rugpijn

Hoewel de meeste mensen lijden rugpijn op enig moment tijdens het leven, een oefening regime dat high-impact sporten bevat zoals basketbal verhoogt het risico op de aandoening. Uw rug bevat een netwerk segmenten, waaronder pezen, ligamenten, spieren en botten. Schijven in je rug te bieden demping tussen uw wervelkolom en de verschillende segmenten. MayoClinic.com meldt dat plotselinge bewegingen, zoals die vele malen optreden tijdens een typische basketbalwedstrijd, vaak verstoren één of meer van de segmenten in de rug en pijn veroorzaken. Gespannen spieren of pezen, die meer waarschijnlijk te zijn tijdens high-impact uit te oefenen zijn, zijn ook een gemeenschappelijke bron van pijn in de onderrug.

Oefening voor Endurance

Low-impact aerobic methoden vaak helpen voorkomen of te verlichten pijn in de onderrug door het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen in je rug, die spierfunctie verbetert. Aerobic oefening helpt ook gewichtsverlies, waardoor de druk te verlichten op je rug. De American Academy of Orthopaedic Surgeons adviseert het berijden van een stationaire fiets of lopen op een loopband voor maximaal 30 minuten op de meeste dagen van de week met toestemming van uw arts. Wandelen is licht op je gewrichten, terwijl stationaire rijden grenzen stress op je rug, evenals uw enkels en knieën. Zwemmen is ook gunstig voor mensen met rugpijn, omdat het drijfvermogen van water vermindert de gezamenlijke stress.

Back-Versterking Activity

Trainers vaak suggereren kern oefeningen als een ideale methode om de spieren in je rug te versterken en lager uw risico op letsel tijdens het sporten zoals basketbal en tennis. Voer een brug routine door liggend op je rug en je knieën te buigen. Handhaaf een ontspannen houding en voorkomen overkoepelende of het indrukken van je rug tegen het tapijt. Span de spieren in je buik en je heupen te verhogen van de grond totdat ze worden afgestemd op uw schouders en knieën. Houd de verhoogde houding drie keer diep adem en ontspan. Doel om uiteindelijk uit te voeren 15 herhalingen met toestemming van uw arts.

potentieel

Over-the-counter pijn geneeskunde met ibuprofen of paracetamol biedt vaak verlichting van kleine pijn in de rug binnen een paar weken, net als een toepassing van koude en warme pads om de bron van ongemak. Uw arts kan een voorgeschreven spierverslapper aanbevelen voor pijn die aanhoudt. Enkele gevallen van rugpijn normaliseren na een injectie van cortisone, of anti-inflammatoire geneesmiddelen. Chirurgie is een optie als je pijn ernstig en begeleidt pijn in het been of spierzwakte dat verergert de loop der tijd.