Migraine Behandeling met cafeïne

Miljoenen mensen lijden aan migraine. Migraine hoofdpijn verschilt van andere vormen van hoofdpijn door het begeleidende symptomen die vaak optreden bij hoofdpijn en de intense pijn die typisch een migrainehoofdpijn. Cafeïne heeft hulp verstrekt voor sommige migraine-patiënten, maar het moet worden gebruikt met mate om de terugtrekking hoofdpijn die wordt geleverd met cafeïne verslaving te voorkomen.

Cafeïne Effecten op Hoofdpijn

Een eenvoudige spanning hoofdpijn treedt op wanneer de bloedvaten verwijden en een open veel breder dan normaal. Cafeïne zorgt ervoor dat de bloedvaten vernauwen, waardoor de bloedvaten terug keren naar hun normale toestand. Veel pijnstillers cafeïne bevatten, omdat van deze bijzondere effect. Gewoon behandelen van een spanningshoofdpijn met alleen cafeïne ook effectief kan zijn.

Migraine en Cafeïne

Migraine blijken gevoelig voor dezelfde vernauwing van bloedvaten spanningshoofdpijn zijn. Terwijl artsen zijn nog niet duidelijk wat de oorzaak van een migraine, wordt het effect van cafeïne waarschijnlijk gerelateerd aan vernauwen de bloedvaten.
Een andere theorie over hoe cafeïne kan helpen migraine hoofdpijn is het nucleoside, adenosine. Tijdens een migraine-episode, het hoofd en de nek heeft een hoger dan normaal niveau van adenosine in het bloed. Dit nucleoside zal verwijden de bloedvaten en veroorzaken pijn. Cafeïne blokkeert adenosine en verlicht de pijn van hoofdpijn. Artsen nog steeds niet begrijpen waarom er een verhoging van adenosine tijdens een migraine episode. De studie van adenosine en haar rol in migraine en de symptomen zijn toonaangevende wetenschap in een nieuwe richting voor het maken van medicijnen die zal voorkomen en genezen van migraine. Zonder een duidelijk begrip van de oorzaak van migraine, is het moeilijk om een ​​preventieve geneeskunde.
Migraine patiënten moeten een pijnstiller die cafeïne bevat om de pijn van hun hoofdpijn te verlichten kiezen. Een kopje koffie of andere cafeïnehoudende dranken kunnen ook helpen om de pijn te verlichten ook. Het is belangrijk dat cafeïne mate gebruikt worden om te voorkomen dat de cafeïneterugtrekking die hoofdpijn veroorzaken wanneer de bloedvaten verwijden vanwege een gebrek aan cafeïne.

Cafeïne Verslaving en Terugtrekking

Wie elke heeft ervaren hoofdpijn veroorzaakt door een gebrek aan cafeïne weet dat het een van de meest pijnlijke vormen van hoofdpijn kan zijn. Een gebrek aan cafeïne kunnen achterlaten als u traag en moe in de ochtend gevoel, samen met de bonzende hoofdpijn. Een eenvoudige kop koffie is meestal voldoende om de symptomen van cafeïne terugtrekking verlichten.
Hoewel cafeïne effectief bij de behandeling van hoofdpijn en migraine kan zijn, is het belangrijk dat je het gebruikt met mate. Om de hoofdpijn geassocieerd met cafeïne terugtrekking, bezuinigen op uw cafeïne geleidelijk in de tijd in plaats van alles in één keer te stoppen te voorkomen. De hoofdpijn die wordt geassocieerd met cafeïne terugtrekking is niet dezelfde staat als een migraine-aanval. Beide soorten hoofdpijn kan worden genezen met cafeïne.
Artsen raden het drinken van niet meer dan 250 mg tot 300 mg cafeïne per dag om cafeïne verslaving te voorkomen.