Metastatische Kanker Symptomen

Metastatische hersenkanker is een vorm van hersenkanker die ontstaat in een ander deel van het lichaam en reist naar de hersenen beïnvloeden. De hersentumor symptomen van uitgezaaide hersenkanker zijn dezelfde als ze zouden zijn als de hersentumor begonnen. Het verschil met uitgezaaide hersenkanker is dat uw arts extra testen om te bepalen waar de kanker begon en te behandelen dat gebied ook moeten doen.

coördinatie

Het begin van een hersentumor door uitgezaaide hersenkanker kan effecten hebben op de coördinatie. U vindt het misschien moeilijk om te lopen zonder te vallen, en je kan zelfs het moeilijk vinden om voor een langere periode van tijd staan. Je hand-oog coördinatie zal lijden, waardoor het moeilijk is om uit te reiken en grijpen bewegende objecten. U kunt beginnen met een algemeen gevoel van onhandigheid hebben, en het kan uiteindelijk het moeilijk zijn voor u om het even wat die beweging gaat zonder problemen ondervindt.

psychische klachten

Een aantal van de effecten van uitgezaaide hersenkanker tumor zijn psychologisch. U kunt beginnen om geheugenverlies te ervaren en het kan moeilijk zijn om te herinneren hoe de eenvoudigste dagelijkse taken te doen. U kunt ook slecht oordeel in uw besluitvorming te laten zien, en dit kan meer merkbaar bij beslissingen worden ten aanzien van de jurering van de afstand. U kunt ook ervaring stemmingswisselingen en onverklaarbare veranderingen in houding.

Hoofdpijn

Een van de meest voorkomende symptomen geassocieerd met uitgezaaide hersenkanker tumor een hoofdpijn. Het kan vooral merkbaar worden als het is het soort hoofdpijn die je niet gewend bent aan het hebben. Bijvoorbeeld, als je nog nooit een hoofdpijn die afkomstig is van achter je ogen en straalt enorme pijn door uw sinus gebied hebben gehad, maar je opeens krijgt men dan dat kan een symptoom zijn van uitgezaaide hersenkanker zijn. Uw hoofdpijn kan ook voldoende ernstig zijn om andere symptomen zoals misselijkheid en braken veroorzaken.

Muscle Symptomen

Enkele symptomen van uitgezaaide hersenkanker kunnen lijken op die van een beroerte. U kan plotseling verliezen spierkracht en coördinatie aan de ene kant van uw lichaam, of je kan tijdelijk de mogelijkheid om te spreken verliezen. Het is ook mogelijk dat je kan beginnen aan een algemeen gevoel van spierzwakte die steeds erger zou krijgen als de conditie voorschotten te ervaren. Uw spierzwakte kan ook een specifiek deel van je lichaam te slaan. Bijvoorbeeld, kunt u beginnen om zwakte in je buikspieren die erger wordt na verloop van tijd voelen.

Visie

Zoals uitgezaaide hersenkanker voorschotten kunt u beginnen de visie symptomen opmerkt. Sommige van deze visie symptomen zijn dubbel zien, wazig zien, of een verlies van uw perifere visie. Deze visie symptomen kunnen komen en gaan op het eerste, maar als de voorwaarde vordert zonder behandeling kunnen de symptomen meer prominente en eventueel een permanent karakter krijgen.