Messing Vs. Metal Jacket 9mm Munitie

Messing Vs. Metal Jacket 9mm Munitie


In het centrum van de meeste massa geproduceerde kogels is een kern van lood. Firing voortouw genomen door de loop van een geweer zorgt ervoor dat het pistool tegen vuil sneller. Coating dit leiden kern met messing of een metalen jasje houdt de 9mm langer schoon.

Verschillen in gewicht en afstand

Een messing kogel algemeen lichter zijn dan dezelfde grootte kogel mantel van staal of een ander metaal. Het gewicht van het projectiel kan een groot verschil in de verte de kogel reist na het verlaten van de loop van het geweer te maken. Een zwaardere ronde een daling van de hoogte over een lange afstand veroorzaken.

Verschillen in kosten

De messing bedekte munitie heeft de neiging om goedkoper dan de Full Metal Jacket optie. Een vergelijking van hetzelfde merk van 9mm munitie, met ingang van november 2010 heeft de Full Metal Jacket versie op $ 25 voor 100 rondes. De messing rondes worden verkocht voor $ 14 voor hetzelfde nummer.

Verschillen in prestaties

De Full Metal Jacket munitie is een solide, niet-uitbreidende projectiel. Terwijl de typische 9mm een ​​punch met dit soort munitie te pakken, de uitvinding van de holle punt munitie veelgebruikte met messing jassen, zodat de voorsprong gedeelte van de kogel om snel uit te breiden bij een botsing en het scheppen van meer remkracht tegen een naderende doelwit.