Meest effectieve Weight Loss Eating Plans

Een effectief plan van het gewichtsverlies houdt rekening met de kwaliteit van het voedsel dat je eet, de timing van uw maaltijden en snacks, en de hoeveelheid. Voor een snelle gewichtsverlies, een aanvulling op een goed dieet met een goede uitoefening plan dat cardiovasculaire conditie, flexibiliteit en kracht bevat.

Eten keuzes

Liever dan meegezogen in de vetvrije rage of calorieën tellen, streven naar levensmiddelen die niet verwerkt zijn. Dit geldt ook voor mager vlees, veel groenten en fruit en volkoren granen. Andere goede snacks bevatten 98 procent vetvrije popcorn en suiker-free / vetvrij Jell-O en pudding. Bij het winkelen in de supermarkt voor voedsel, vasthouden aan het voedsel aan de rand van de winkel. Dit zullen de voedingsmiddelen in hun meest natuurlijke, onbewerkte vorm. Het kopen van gezonde voedingsmiddelen kan duur zijn, dus kijk voor aanbiedingen op uw kruidenier en het plannen van uw maaltijden dienovereenkomstig.

Frequentie

De truc is om nooit laat jezelf te hongerig. Zelfs als je niet een ontbijt persoon, zeker om iets te eten wanneer u voor het eerst wakker, zodat je niet uitgehongerd door lunchtijd. U mag zijn gerezen over drie vierkante maaltijden per dag, maar vier of vijf kleinere maaltijden per dag is volledig aanvaardbaar, en zelfs goed voor het houden van uw stofwisseling op gang. Als u zich aan de drie-maaltijd model, moet u twee snacks per dag op te nemen tussen de maaltijden. Probeer te voorkomen dat onmiddellijk het eten voor het slapen gaan.

Hoeveelheid

Terwijl sommige mensen beter door het bijhouden van hun voedsel te verliezen, is dit niet noodzakelijk is voor het vaststellen van een leven lang gewoonten. Zo kan bijvoorbeeld een gezonde maaltijd, zoals een mager vlees van de grootte van je handpalm, een volkoren de grootte van je vuist, en een groente de grootte van uw vuist. Eet fruit voor snacks. Als u ervoor kiest om calorieën te tellen, streven naar een bedrag dat uw lichaam zal blijven behoren aangewakkerd. Zo neemt 3500 calorieën om een ​​pond gelijk. Onderzoek hoeveel je eet en hoeveel je wilt een week verliezen, en dus het ontwikkelen van een het eten plan. Een gezonde mate van gewichtsverlies varieert van een half pond tot twee pond per week. Terwijl u drastisch zou kunnen denken het beperken van uw inname van voedsel zal het proces versnellen, zal je lichaam eigenlijk schoppen in "honger mode" en vast te houden aan het vet het is, ondermijnen uw inspanningen.