Meest effectieve dieet zonder die Pillen

Na het uitproberen van alle pillen en quick-hit dieet programma's die kostbaar en mogelijk schadelijk zijn, de meeste mensen gaan beseffen dat de meest effectieve dieet zonder pillen of andere supplementen is de ouderwetse plan. Minder eten en meer te bewegen is het dieet dat de meerderheid van voedingsdeskundigen en zorgverleners overeenkomen.

Korte termijn

Studies bewijzen dat diëten met weinig koolhydraten en veel eiwitten kunnen het beste kick-start een gewicht-verlies programma.

Water

Verliezen vijf tot 10 pond aan het begin van een nieuwe eetprogramma door het drinken van acht tot 10 12-ounce glazen water per dag om het overtollige water gewicht af te werpen.

Aerobic oefening

Aerobic oefening dat verhoogt de hartslag gedurende 30 minuten, ten minste drie keer per week, is het cruciaal om gewichtsverlies te bereiken.

calorieën

Mannen moeten consumeren tussen 1.800 en 2.000 calorieën per dag om gewicht te verliezen met succes en vrouwen moeten nemen tussen 1200 en 1500 voor duurzaam gewichtsverlies.

het eten

Je moet eten om gewicht te verliezen; het lichaam begint vet in verhongeringswijze slaan. Eet vijf kleine maaltijden per dag om een ​​hoge stofwisseling te behouden.

Vers voedsel

Verse groenten en fruit, in combinatie met volle granen, houdt de darmen goed te stromen en te voorkomen dat het lichaam van het opslaan van vet.

Werken in Tandem

Zoals artsen van het rapport Mayo Clinic, zelfs als u supplementen en dieet pillen in te nemen, moet je nog steeds een gezonde levensstijl die omvat het handhaven van een caloriearm dieet en strenge trainingsprogramma om gewicht te verliezen plannen.