Meer alternatieve geneesmiddelen voor Psoriasis

Psoriasis, een veel voorkomende aandoening, produceert rode, geïrriteerde huid met grijze droge plekken genoemd schalen. Veel mensen die last hebben van psoriasis ervaring symptomen sporadisch hun hele leven. Psoriasis is een aandoening die een afdoende remedie ontbreekt, dus veel patiënten zoeken naar alternatieve behandelingen.

Ancient Behandelingen

Acupunctuur, een oude Chinese therapie gericht op het verlichten van de ziekte en pijn, heeft onlangs gezegd dat psoriasis symptomen verbeteren. De behandeling maakt gebruik van fijne naalden ingebracht in verschillende punten op het lichaam. De oude behandeling Ayurveda, stelt balanceren iemands leven en zich te concentreren op het elimineren van de oorzaken van de ziekte. Psoriasis patiënten met behulp van Ayurveda kunnen concentreren op zichzelf het verlichten van stress of reiniging van het lichaam van toxines en oliën die de aandoening kan veroorzaken.

Biologics

Biologics zijn medicijnen en vaccins ontwikkeld uit dierlijke of humane eiwitten. In tegenstelling tot traditionele geneesmiddelen, vallen ze slechts een bepaald gedeelte van het immuunsysteem. Bijvoorbeeld met psoriasis, biologische werken als T-cel-blokkers, zoals gezien met Amevive of tumornecrosefactor-alfa-blokkers, zoals Enbrel, Humira en Remicade. Zij worden toegediend door middel van intraveneuze infusie of injectie, en over het algemeen alleen aanbevolen voor degenen die met matige tot ernstige symptomen, die niet met andere behandelingen succes hebben gehad.

Therapie van het water

Balneotherapie maakt gebruik van alkalisch water, door middel van baden of het drinken van warm mineraal zout water, om de productie van gal of als een diureticum te verhogen. Heliotherapie maakt gebruik van zonlicht therapie in combinatie met zout water zwemmen. Phytotherapists kijken naar wilde kruiden, planten, bloemen of bladeren in de olie-vorm of zout water baden voor een oplossing. Thalassotherapie maakt gebruik van therapeutische baden aan magnesium en kalium te trekken in het bloed, al die tijd het elimineren van toxines.

Lichttherapie

Vanwege het vermogen van ultraviolet licht B (UVB), die is gevonden in zonlicht, de getroffen celgroei stoppen, verschillende soorten lichttherapie aanwezig voor mensen met psoriasis. Die ervaren lichte tot milde symptomen kunnen excimer of gepulseerde kleurstof lasers, die worden toegediend tijdens korte, regelmatige bezoeken aan de arts te gebruiken. Zonlicht kan hetzelfde effect hebben als deze hebben, maar kan langer duren en laat je at-risk voor zonnebrand. Zonnebanken en lampen zijn een goedkoop alternatief voor natuurlijk zonlicht en lasers. Veel ontmoedigen het gebruik door de zeer gevaarlijke effecten van ultraviolette straling. Specialty UVB lampen zijn nuttig om degenen die met meer ernstige symptomen. Sessies kunnen worden toegediend at-home of met een arts. Ultraviolet licht A (UVA) relatief nutteloos voor psoriasis patiënten, behalve bij gebruik in combinatie met de licht sensibiliserende medicatie psoraleen.

Wat je kunt doen

Er is veel bewijs voor de theorie dat de zon en zoutwater beide helpen verlichten psoriasis symptomen. Krijg dagelijkse doses van beide, misschien met een wandeling buiten of diepe zee zoutbad. Het is bekend dat bepaalde voedingsmiddelen en dranken, vooral die veel natrium, kan uitdroging van het lichaam vergroot en uitdrogen van de huid. Zorg voor een gezond dieet en drink veel water om ervoor te zorgen dat uw lichaam de voedingsstoffen die het nodig heeft om psoriasis te bestrijden.