Medische Procedures voor Constipatie Relief

Medische Procedures voor Constipatie Relief

Overzicht

Volgens Drs. Michael Camilleri, MD en Joseph A. Murray, MD in de editie 2008 van de & ldquo; Harrison & rsquo; s Principles of Internal Medicine, & rdquo; chronische constipatie treft bijna 20 procent van de Amerikaanse volwassenen. Samen met chronische diarree, vertegenwoordigt een van de meest voorkomende klachten waarmee huisartsen en gastro. De behandeling begint meestal met een verandering van levensstijl, medicatie en gedragstraining, zoals biofeedback. Als deze mislukt, kan invasieve procedures nodig zijn om hulp te krijgen.

Digitale rectale Stimulatie

Rectaal stimulatie levert vaak veilige en effectieve darmpassage, met als voordeel dat het thuis kan worden uitgevoerd door ongeschoold personeel. De basistechniek behelst zachte inbrengen van een gehandschoende, gesmeerde vinger - of voor baby's en jonge kinderen, een gesmeerd metaal of plastic thermometer of wattenstaafje - in de persoon van constipatie & rsquo; s rectum. Voor een volwassene, plaatst de volledige lengte van de vinger met de pads van de vinger aanvankelijk voorkant in de richting van de patiënt en rsquo; s ruggengraat. Langzaam en voorzichtig zwenken vinger totdat het pad van de vinger tegenover de navel en de procedure wordt vaak meerdere keren herhaald. Volgens chirurgen Ahmed Shafik, MD, Ph.D. en Olfat El-Sibai, MD, Ph.D., rectaal stimulatie werkt op drie manieren: door het ontspannen van de anale sluitspier, het verminderen van de scherpte van de hoek tussen het rectum en de anus en bevordering van de contractie van de gladde spieren van de colon. In sommige gevallen, vooral kinderen en ouderen, kan een arts rectaal stimulatie aanbevolen voor medicijnen vanwege het risico van bijwerkingen van medicijnen.

Sacrale neuromodulatie

Sacrale zenuwstimulatie omvat het chirurgisch implanteren van een kleine inrichting onder de huid van het bovenste gedeelte van de billen. Harrison & rsquo;; In een actualisering 2010 tot ldquo & S Principles of Internal Medicine, & rdquo; professor van Harvard Medical School Kurt J. Isselbacher, MD, legt uit hoe de incidentele conclusie van de resolutie van de co-incident constipatie bij patiënten die een sacrale zenuwstimulatie voor de behandeling van urine-plassen aandoeningen geleid onderzoekers aan de Universiteit van Melbourne naar de effectiviteit van de te testen procedure bij patiënten met constipatie resistent tegen medicijnen en levensstijl te veranderen. Volgens Dr. Isselbach, de onderzoekers gemeld indrukwekkende verbeteringen in de frequentie van de stoelgang, persen, het gevoel van onvolledige evacuatie en de algehele kwaliteit van het leven met een relatief lage incidentie van complicaties

Chirurgie

Chirurgie is de laatste redmiddel voor de verlichting van constipatie die niet reageert op andere maatregelen. De aanvaarde chirurgische procedure uitleggen Camillari en Murray, leidt verwijdering van de colon, genaamd een colectomie, en bevestiging van het onderste gedeelte van de dunne darm tot het rectum, genoemd ileorectostomy. Voorkomende complicaties omvatten obstructie van de dunne darm door littekenweefsel, frequente - 8 tot 10 per dag - stoelgang en nacht fecale vervuiling, vooral tijdens het eerste jaar na de operatie. In veel gevallen, chirurgie ISN & # 039; t geacht omdat een gevaarlijke en potentieel levensbedreigende dilatatie van het colon en rectum, aandoeningen bekend als megacolon en megarectum.