Medisch Hardnekkige Epileptische aanvallen

Medisch Hardnekkige Epileptische aanvallen


Een greep ontstaat wanneer de hersenen een stroomstoot dat iemands bewegingen en gevoelens economische effecten voor een korte periode ontvangt. Er zijn vele verschillende soorten aanvallen en zijn symptomen van aandoeningen die de hersenen beïnvloeden. Een type aanval is een medisch hardnekkige aanval. Dit betekent dat er geen bekende oorzaak en er is ook geen medicatie te voorkomen.

Identificatie

Een medisch hardnekkige aanval is er een die medicatie niet kan beheersen. Het wordt ook wel "ongecontroleerde" of "ongevoelig". Hoewel er discussie over het woord "ongecontroleerd," Epilepsy.com suggereert dat ongeveer 1/3 van epilepsie gevallen zijn hardnekkig. De aanvallen zouden een ernstige en vaak genoeg te bemoeien met de kwaliteit van het leven van een persoon en zijn niet reageren op medicijnen hardnekkige te worden beschouwd, maar er is geen gemeenschappelijke norm voor frequentie.

Oorzaken

Er zijn drie redenen dat een aanval hardnekkig kan zijn: ofwel de diagnose verkeerd is, de behandeling is verkeerd of de aanvallen gewoon niet reageren op enige vorm van behandeling. Een aantal voorwaarden weerspiegelen epileptische aanvallen, maar zijn niet echt aanvallen. Zij omvatten flauwvallen, mini-beroertes, slaapstoornissen, bewegingsstoornissen en paniekaanvallen. Wanneer de diagnose verkeerd is, zullen de aanvallen uiteraard niet reageren op medicatie. De verkeerde medicijnen of dosering kunnen ook geen verlichting voor epileptische aanvallen, waardoor ze lijken hardnekkig. True hardnekkige aanvallen kunnen te sterk om te bedienen met geneeskunde. Ook kunnen sommige medicijnen bijwerkingen die iemand verhindert nemen hebben.

Behandeling

Wanneer een persoon hardnekkige aanvallen en medicatie niet werkt, zijn er andere benaderingen voor de behandeling van de aanvallen. Een arts kan opereren als de voorwaarde oorsprong in de hersenen en het ligt in een gebied dat veilig kan worden verwijderd. Stimulatie van de nervus vagus (vanaf de hals tot aan de borst naar buik) kan de frequentie van de aanvallen te verminderen, maar meestal niet volledig te elimineren. Een ketogeen dieet dat rijk is aan vet en eiwit en zeer weinig koolhydraten, verandert hersenenchemie en kunnen aanvallen verminderen.

Prognose

Het is mogelijk voor een persoon met hardnekkige aanvallen uiteindelijk te ontdoen van hen, waardoor ze niet hardnekkig. Hoewel specifieke medicijnen niet kunnen werken om de ernst en frequentie van de aanvallen verminderen, kan de alternatieve behandelingen stimulans vormen om ze te beheersen bewijzen.

Statistieken

Volgens Epilepsy.com, zelfs zonder medicatie en veranderingen in levensstijl, "5 procent van de mensen (1 op 20) met refractaire epilepsie beter elk jaar." Daarom is het belangrijk om niet de hoop te verliezen wanneer in gaat om medisch hardnekkige aanvallen, want er is altijd een kans om ze beter op hun eigen.