Medicinale planten in Griekenland voor de zwangerschap

Medicinale planten in Griekenland voor de zwangerschap


Veel homeopathische beoefenaars tout de waarde van natuurlijke planten om hun helende en herstellende eigenschappen in alle gebieden van de gezondheidszorg. Sinds de oudheid, hebben de Grieken zijn met behulp van medicinale planten en kruiden te behandelen en te voorkomen dat een verscheidenheid aan gezondheidsklachten. gezondheid van een vrouw werd beschouwd als van groot belang te zijn in Griekenland, en geneeskrachtige planten zijn gebruikt voor alles, variërend van de zwangerschap preventie tot verbeterde het geven van borstvoeding en de regulering van de menstruele cycli.

Dittany

Dittany, ook wel bekend als dictammus, groeit in het wild op het Griekse eiland Kreta. Vaak als een thee-extract wordt gedacht aan een afrodisiacum door sommigen. Aristoteles schreef in zijn "Obstetrie en Gynaecologie" teksten dat het gebruik van gemalen dictammus bladeren in warm water kan helpen de bevalling bij zwangere vrouwen te vergemakkelijken. Het gebruik van dictamus als kruidenmiddel bedoeld om het begin van de arbeid stimuleren en helpen verlichten weeën had een geschiedenis van effectiviteit kraamvrouwen.

Red Raspberry Leaves

Rode framboos bladeren, ook wel bekend als rubus idaeus, zijn gebruikt door zowel de oude en moderne dag Grieken, evenals herbologists en kruid liefhebbers over de hele wereld. Rode framboos bladeren worden meestal gebrouwen als een hete thee of een infuus. De koffie wordt naar een vrouw kans op zwangerschap te verbeteren, en wordt gebruikt voor het behoud van een bestaande zwangerschap. De medicinale plant wordt verondersteld om te helpen de toon van de baarmoeder, weeën tijdens de bevalling te verbeteren en constipatie verminderen. Tegenwoordig kan rubus idaeus worden geconsumeerd als thee of genomen in de vorm van poeder in een capsule.

Blue cohosh

Blauw cohosh is gebruikt in Griekenland sinds de oudheid en wordt beschouwd als een krachtig kruid met stimulerende effecten op de baarmoeder. Verondersteld om een ​​effectieve anticonceptie als een effectieve behandeling voor aandoeningen zoals menstruele krampen en endometriose, kunnen blauwe cohosh ook worden gebruikt in de laatste weken van de zwangerschap te helpen stimuleren arbeid. Een tinctuur gemaakt van blauwe cohosh wordt gedacht om te helpen de toon van de baarmoeder en kan resulteren in het kalmeren van weeën en het starten van arbeid die heeft nagelaten om vooruitgang te boeken. Zowel de blauwe en zwarte cohosh kunnen worden gecombineerd om het bloeden te stoppen en sluit de baarmoederhals na levering. Een tinctuur, die op alcoholbasis derivaat van een verse kruid wordt gebruikt omdat de werkzame bestanddelen van cohosh is niet oplosbaar in water.