Medicijnen voor een visallergie

Geneesmiddelen tegen allergie vis niet genezen van de allergie, maar zijn effectief in het verminderen van de symptomen en de effecten van ontsteking veroorzaakt door histamine productie door het lichaam omkeren. Milde vis allergieën kunnen worden behandeld met een reeks van over-the-counter remedies, terwijl gematigde allergieën nodig receptplichtige geneesmiddelen en inhalers, met ernstige allergieën vis noodzakelijk voorbereiding op noodsituaties.

Betekenis

Allergische reacties op vis optreden wanneer het lichaam overreacts een ingenomen, geïnhaleerd of contact met een vis, schaaldieren of weekdier allergeen, waardoor IgE antilichamen tegen het vrijkomen van chemische histamine in het lichaam te bevorderen. Histamine veroorzaakt ontsteking, wat leidt tot irritatie van de huid, orale allergie syndroom, astma-aanvallen, congestie en anafylaxie. Geneesmiddelen voor vissen allergieën functie door het verminderen van de histamine zwelling die reacties veroorzaakt, het omkeren van de symptomen door het openen van geblokkeerde luchtwegen en neus en het verminderen van de huid, mond en oogirritaties.

Functie

Topische antihistaminica, smeersels en sprays worden rechtstreeks op allergische huidirritaties zoals netelroos en eczeem jeuk, droogheid en verspreiding huiduitslag verminderen als reactie op allergenen vis. Orale antihistaminica en corticosteroïden kunnen worden om allergische rhinitis, allergische conjunctivitis en allergische astma reacties te verminderen in de neus en longen breidde hulpprogramma. Bronchusverwijdende inhalers bieden snel werkende verlichting terwijl vernevelaar behandelingen aan te bieden uitgebreide hulp, het openen van de luchtwegen te verbeteren ademhaling in het voorkomen van een astma-aanval.

effecten

Anafylaxie optreedt binnen vijf minuten na contact met een levensbedreigende vis allergeen en kan door een minimale omstandigheden, zoals het inademen van kookdampen of het maken van korte contact met de huid worden gebracht. Anafylaxie reacties omvatten: hete, peperige smaak, netelroos, jeuk, zwelling, duizeligheid, verwarring, piepende ademhaling en vernauwde ademhaling. EpiPen en Twinject epinefrine schoten te behandelen noodsituatie anafylaxie reacties door het injecteren van adrenaline in het lichaam tot bewusteloosheid en allergische shock die kunnen leiden tot de dood te voorkomen.

Identificatie

Medische identificatie armbanden die detail vis, schaaldieren of weekdier allergieën artsen en paramedici te helpen bij de beoordeling van noodsituaties, zoals vis allergieën zijn vaak levensbedreigend. Het dragen van een armband en het houden van medicijnen bij de hand te allen tijde kan levensbedreigend spaarders. Personen met levensbedreigende vis allergieën kunnen profiteren van het dragen van een astma en allergie kit, met orale antihistaminica, inhalers, epinefrine schoten en gebruik aanwijzingen geleverd. Allergie medicatie moet bij het begin van de symptomen worden om reacties te keren en verlichting geven.

Waarschuwing

Ouders met een familiegeschiedenis van allergieën moeten kinderen hebben getest, zoals voedselallergieën, zoals die voor vissen zijn erfelijk en kunnen kinderen beïnvloeden. Leveringen van geneesmiddel moet op scholen, dag zorgen en in toegankelijke huishoudelijke gebieden worden gehouden. Het bijhouden van de geneeskunde vervaldata en gebruiksinstructies is belangrijk, omdat de effectieve middelen, met name in noodgevallen epinefrine schoten, effectief is bij blootstelling aan hoge temperaturen gedurende langere tijd of wanneer eenmaal toegediend verlopen.