Mayweather Boxing Training

Mayweather Boxing Training

Als berucht om zijn capriolen buiten de ring als hij is voor zijn genialiteit binnen, is Floyd Mayweather Jr algemeen beschouwd als een van de beste boksers om ooit stap voet in het kwadraat cirkel. Terwijl hij zeker is begaafd, kan heel veel succes Mayweather's worden toegeschreven aan zijn onvermoeibare training regime, wereldwijd bekend als een van de meest rigoureuze in alle van de professionele sport.

Sterkte en Conditioning

Geen bokser zou heel ver komen op het hoogste niveau van de sport zonder expert kracht en conditie, maar Floyd Mayweather Jr neemt dingen naar een ander niveau, op basis van de "LA Times." Mayweather is een beleden perfectionist binnen en buiten de sportschool. Zijn bijzonder opleiding geheimen worden streng bewaakt, maar hij werkt voor uren op een moment, het splitsen van zijn training tussen omvangrijke wegwerkzaamheden, tas en Mitt werk, sparring, springtouw en verzetswerk op zijn kern en nek.

Techniek

Natuurlijk zou de meest conditioning atleten niet in de ring, zonder de vaardigheid en techniek om ze uit te voeren om het kampioenschap niveau. Floyd Mayweather Jr is een van de beste anti-stakers in het spel. Hij heeft een onberispelijke timing en expert ring bewustzijn. Hij scherpt deze vaardigheden door te werken hands-on met bekwame trainers die pads te houden voor hem, swingen op zijn hoofd met wanten en voortdurend hem te dwingen zowel aanvallend en verdedigend werk. Tijd doorgebracht in de sportschool scheidt Mayweather van veel van zijn tijdgenoten.

sparring

Mayweather past zijn spel plannen en scherpt zijn sport-specifieke reflexen door de invoering van zichzelf door sparring sessies tijdens zijn trainingskamp. Deze sparring sessies zijn zelden mogen worden gefilmd, maar Mayweather moet soms worden gevraagd om training door zijn coaches stoppen om onnodige stress op zijn lichaam en geest te voorkomen. Mayweather is vaak in staat om een ​​nieuw tempo gedurende een 12-round bokswedstrijd te houden vanwege de hoeveelheid tijd die hij besteedt sparring tegen verse partners.

Diet and Nutrition

De meeste high-level atleten volgen een strikt gedisciplineerd dieet en voeding plan om te verblijven op het gewicht en blijf gedisciplineerd. Floyd Mayweather Jr heeft een persoonlijke chef-kok, maar hij beweert dat hij zo vaak kan eten als hij wil en wat hij wil omdat het bedrag van de opleiding hij doet. Mayweather traint zo hard en zo vaak dat zijn lichaam verbrandt de meeste calorieën neemt hij in in een snel tempo. Toch Mayweather moet betaalt die rijk zijn aan eiwitten, koolhydraten en voedingsstoffen op te voeden en te helpen zijn herstel zijn eten.