Massage Therapie voor Neck & amp; arm Pain

Massage Therapie voor Neck & amp; arm Pain

Nek- en schouderpijn komen vaak voor. Gemeenschappelijke factoren waardoor nek- en schouderpijn zijn whiplash en overbelastingsletsels; gespannen spieren worden ontstoken en inschrijving. Spierkrampen zijn niet alleen pijnlijk, maar het bereik van de beweging te beperken ook. Voor nek en schouder pijn die de spieren in oorsprong, massage is een veilige en effectieve behandeling.

voordelen

Volgens een artikel in het augustus 2008, "The Journal of Pain ', het officiƫle tijdschrift van de American Pain Society, massage is in staat om het verminderen van spierpijn met 25% tot 50%. Een studie van de Boulder School of Massage aangehaald in oktober 2002 "American Journal of Public Health" hebben aangetoond dat massage de frequentie en intensiteit van hoofdpijn door chronische spierspanning in de nek kan verminderen. Auteurs van een verslag over de effectiviteit van manuele therapie gemeld in het tijdschrift, "Chiropractic & amp; Osteopathie," het erover eens dat massage voordelen nekpijn.

overwegingen

Nek en schouders gecompliceerde anatomische structuren. Massage therapeuten een gedetailleerde kennis van anatomie niet verwondt gevoelige structuren zoals zenuwen en bloedvaten in de nek en schouders. Deep tissue massage in het bijzonder kan schade veroorzaken als uitgevoerd door onvoldoende opgeleid of onzorgvuldig massage therapeuten. Als u een ernstige pijn, chronische pijn die nog nooit door een arts is onderzocht of kort geleden een blessure, plannen een examen door een arts voordat het hebben van een massage om uit te sluiten alle omstandigheden die kunnen worden verergerd door massage.

effecten

Massage kan verminderen pijn en verhogen bewegingsbereik in de nek en schouders door het verlengen en verzachtende spieren spasmen hebben. Vrijgeven spasmen in de spieren kan druk op de zenuwen in de nek en schouders los. Balancing spieren aan de voorkant, achterkant en zijkanten van de hals kan ongelijkmatige spanningen te verlichten op de wervels, en hetzelfde geldt voor de schouders. Afweging van de spieren aan de voorkant en achterkant van de schouders en de spieren over de schoudergewrichten en neer in de armen, ontlast zowel zenuwen en druk op de gewrichten van ongelijke spieren.

types

Zweedse massage gebruikt matige druk, kneden en lengte lijnen langs de spieren. Deep tissue massage is meer gedetailleerd; therapeuten gebruiken hun vingers, duimen en handen om beroerte spieren laag individuele voor laag totdat ze allemaal relaxed. Acupressuur massage, of Japanse shiatsu, Chinese Tui Na of Thaise massage, gebruiken de druk op triggerpoints evenals strekt zich uit tot de nek en schouders los.

Hoe maak je een gekwalificeerde massage therapeut te lokaliseren

Vraag je vrienden voor verwijzingen naar hun favoriete massage therapeuten. Bezoek een lokale massage school en vragen of u een afspraak voor een massage kan maken met een van de instructeurs. Massage scholen hebben vaak student klinieken waar u een massage van een student kan krijgen onder begeleiding van een instructeur. Als er geen lokale massage school, vraag dan een chiropractor voor een verwijzing. Vaak chiropractors hebben massage therapeuten die werken in hun kantoren onder hun toezicht.