Mass Body Building Tips

Mass Body Building Tips


In bijna elke man is een aangeboren verlangen naar een groot, gespierd lichaam met acht-pack buikspieren, een rug die eruit ziet als een adder en 20-inch biceps. Echter, de meerderheid van de mannen niet ooit een dergelijke grootte te bereiken, als gevolg van motivatieproblemen, genen, verkeerde voeding en dieet, of gewoon het gebrek aan kennis om plateaus te breken en te houden krijgen van die moeilijker te bereiken winsten. Echter, kunt u op een aantal ernstige spier- en het lichaamsgewicht met behulp van een dieet-specifieke voedingsbehoeften regiment, een goede notebook, toegang tot een fitnessruimte en een aantal slimme programma-planning.

Food, Nutrition and You

Mass Body Building Tips

Stok met gezonde voeding, zodat uw prestaties in opleiding zal toenemen.

Je bent wat je eet, en als je wilt grote te krijgen, heb je grote te eten. De inname van voedsel is wat meestal maakt of breekt de zoektocht naar massale spiergroei terwijl het lichaamsgewicht en lichaamsvet naar beneden. De nummer een vuistregel is dat 3.500 kilocalorieën nodig is om winnen of verliezen een pond vet. Met dat in gedachten, als de missie is op de spieren en het lichaamsgewicht te zetten, moet je genoeg calorieën om niet alleen ondersteuning van uw basis stofwisseling (gemiddeld 2500 kcal voor mannen) te eten, maar om extra calorieën in de richting van 3500 toe te voegen. Je doel is om een ​​tot twee pond per week te verkrijgen. Het toevoegen van 500 tot 1000 kilocalorieën in de richting van uw dagelijkse inname van voedsel zal u toelaten om een ​​sterk lichaam met succes gewicht te bereiken. Houd er echter rekening mee dat een poging om een ​​massa build krijgen betekent niet dat je hebt alle recht om alles wat je wilt eten. Je moet nog eten schoon tijdens een poging om alle dagelijkse behoeften waarde aan voedingsstoffen te bereiken. Anders zal je lichaam vet verhouding te verhogen en uw training prestaties zullen lijden. Stok met de complexe koolhydraten, fruit en groenten en mager vlees terwijl suiker, natrium en verzadigd vet laag.

Mass Body Building Focus

Met het oog op massale spiergroei en het lichaamsgewicht toeneemt te bereiken, moet je oefeningen geconcentreerd rond kracht winsten, uithoudingsvermogen en hypertrofie te voeren. Sterkte winsten toelaten om verder uit te blinken in het verhogen van uw gewicht winsten die het lichaam aan te passen aan voortdurende stressoren dwingt door het afbreken van de spieren en het herstellen van hen sterker. Uithoudingsvermogen kunt u spieruithoudingsvermogen, die een centrale rol in hypertrofie speelt bereiken. Hypertrofie is een sterkte fase ontworpen voor personen die het doel van het bereiken van de maximale spiergroei hebben. Het gaat om het doen van herhaling regelingen tussen de 12 tot 20 herhalingen, 2-3 sets per oefening om hypertrofie te dwingen. Mass body building moet zich richten op split dagen, waarbij een dag is een bovenlichaam dag balanceren van de push-to-pull-ratio, terwijl de volgende dag is een onderlichaam dag, met de nadruk op de heup en knie-dominant oefeningen. Cap het allemaal met een vrije dag.

The Notebook Belang

Mass Body Building Tips

Houd een notitieboekje bij de hand en het bijhouden van uw calorie-inname.

De notebook zal altijd uw meest betrouwbare gids op weg zijn om het bereiken van die extra ponden van spiermassa. De notebook kunt u uw winsten te meten en om te zien of u plateaus in je training hebben geraakt. U kunt uw workouts te maken van tevoren, zodat u de exacte plannen van wat oefeningen te doen op bepaalde dagen te leren kennen. Een eetdagboek is ook belangrijk binnen de notebook te houden, zodat u spoor van uw calorie-inname voor de dag kan houden. Niet dip onder je calorie-inname en houdt het voedsel gezond.