Marine Algen & Herpes

Herpes is een seksueel overdraagbare ziekte die kan worden gecontracteerd in twee verschillende stammen. Herpes Type men de stam van het virus dat meest van invloed op de lippen en de binnenkant van de mond. Dit is wanneer koortsblaasjes of koorts blaren verschijnen. Herpes virus type twee is de stam die zweren op de geslachtsdelen meest kan veroorzaken. Het kan echter ook invloed op de binnenkant van de mond. Beheersing van de herpes virus is een belangrijk onderdeel van het behoud van een comfortabel en de kwaliteit van leven voor mensen die moeten leven met het herpes virus. Mariene algen kan een alternatief voor de traditionele methoden voor het regelen van het herpesvirus en het verstrekken van patiënten met een opluchting zijn.

Red Marine Algen Geschiedenis

Mariene algen werden geoogst voor gebruik als voedingsmiddel voor de meeste van de geschiedenis. Documentatie werd gevonden in China, dat dateert uit 600 voor Christus verheerlijking van de voordelen van zeealgen dateert. Wanneer mariene algen worden gegeten, worden de voedingsstoffen snel opgenomen door het lichaam en aan het werk gezet. is dus zeer weinig van de voedingswaarde van de algen verloren bij de spijsvertering.

Oorzaken van Herpes uitbraken

Herpes is een virale infectie die seksueel wordt overgedragen. Hoewel het uitbreken gedeelte van het virus verwijderd uit de huid door het immuunsysteem en de zweren genezen, de onderliggende virus zelf verstopt in het zenuwstelsel van het lichaam en wordt nooit volledig verwijderd uit het lichaam. Een veel voorkomende oorzaak van herpes uitbraken is stress. Stress veroorzaakt chemische reacties in het lichaam waarvan wordt gedacht dat het herpesvirus activeren. Stress en vermoeidheid begint te slijten het lichaam, wordt het immuunsysteem verzwakt en het herpesvirus, wanneer geactiveerd, kan een uitbraak van zweren op de huid maken.

Marine Algen Effecten op Herpes

Red mariene algen worden gecrediteerd met het versterken van het immuunsysteem van het lichaam. Dit is een voordeel voor herpes patiënten want het lichaam gaat stress en vermoeidheid het immuunsysteem blijft versterkt om te voorkomen dat het herpes virus onder controle. Ook wordt gedacht dat de gesulfateerde polysacchariden die in rode zeewieren interfereert met het herpesvirus 'vermogen tot replicatie en daardoor verhinderen het uitbreken van zweren.

Voordelen van Red Marine Algen

Naast het helpen te controleren en de ernst van herpes uitbraken verminderen, heeft rode mariene algen aangetoond dat verscheidene andere gunstige eigenschappen hebben. Deze aanvullende voordelen omvatten versterking van het immuunsysteem, toename van het metabolisme en gewichtsverlies. Hoewel er geen studies om deze claims te ondersteunen geweest, zullen veel gebruikers van rode mariene algen supplementen zijn uitkeringen.

Voorzichtigheid

Rode mariene algen is niet getest worden of bestudeerd door de Food and Drug Administration en wordt daarom niet door de FDA goedgekeurd. Voor het begin van nieuwe voedingssupplement is het belangrijk om een ​​arts te raadplegen. Als die andere over-the-counter of voorgeschreven medicijnen, moet u een arts te informeren voordat het toevoegen van rode mariene algen.